Once Upon a Time'ın Pamuk Prenses'i Ginnifer Goodwin yeni dizisini buldu: Steps

ABC kanalının deneme bölümü siparişi verdiği Steps dizisinin oyuncu kadrosuna Ginnifer Goodwin dahil oldu.

Volkan Küçükel
08 Mart 2018 - 01:50
Gündem

ABC'nin Once Upon a Time dizisinde hayat verdiği Mary Margaret Blanchard / Snow White karakteriyle tanıdığımız aktris Ginnifer Goodwin yeni dizi projesini buldu: "Steps".

Aktris, İsveç sitcom'u Bonus Family'den uyarlanan, ABC'nin pilot bölüm siparişini verdiği komedi türündeki Steps dizisinin oyuncu kadrosuna kadın başrol olarak dahil oldu. Barry Rothbart (Downward Dog) kadroya katılan bir diğer isim.

18-03/08/ginnifer-goodwin.jpg

"STEPS" DİZİSİNİN KONUSU

Kristin Newman'ın (The Muppets, Chuck) senaryosunu kaleme aldığı Steps'in alışılmışın dışındaki hikayesi; başlarından boşanma geçen dört yetişkin ve üç ayrı evde büyütmeye çalıştıkları üç çocuğa odaklanıyor.

Goodwin dizide harika bir dinleyici, modern bir hippi ve ebeveyn koçu Bea karakterine hayat verecek. Üç çocuğu idare etme konusunda yeni kocası Paul, eski kocası (Rothbart) ve Paul'un eski karısına göre en donanımlı ve olgun kişi olarak görünen Bea başkalarını anlama konusunda harika bir yeteneğe sahiptir.

ABC'nin masal ile gerçek dünyayı harmanlayan fantastik dizisi Once Upon a Time'da Mary Margaret Blanchard/Snow White karakterlerini canlandıran Goodwin geçmiş dönemde HBO'nun Big Love dizisinde Margene Heffman'a hayat vermişti. Zootopia'da Judy Hopps'u seslendiren oyuncunun kariyerinde Something Borrowed, Walk the Line ve Five gibi filmler de bulunuyor.

18-03/08/josh-dallas.jpg

Goodwin'in Once Upon a Time'daki rol arkadaşı ve gerçek hayattaki kocası Josh Dallas geçtiğimiz günlerde NBC'nin pilot bölüm siparişi verdiği Manifest dizisinin oyuncu kadrosuna katılmıştı.

Steps'in yürütücü yapımcı kadrosunda Kristin Newman ile birlikte Mandeville TV'den David Hoberman, Todd Lieberman ve Laurie Zaks bulunuyor.

Felix Herngren'in yaratıcısı olduğu, dizinin uyarlandığı İsveç yapımı Bonusfamiljen (Bonus Family) ilk sezonunda gösterdiği başarılı ekran performansı ile ikinci sezon onayını kapmış; dizinin uluslararası yayın hakları Netflix tarafından satın alınmıştı.

18-03/08/bonus-family.png

Todd Holland'ın (The Real O'Neals) deneme bölümü yönetmen koltuğunda oturacağı Steps'in oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları devam ediyor.

"Bonusfamiljen" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin