ABC'nin Bonus Family uyarlaması Steps dizisinin pilot bölüm yönetmeni belli oldu

ABC'nin deneme bölümü siparişini verdiği Steps'in yönetmeni Todd Holland oldu.

Volkan Küçükel
25 Şubat 2018 - 22:24
Gündem

ABC'nin pilot bölüm siparişi verip 2018-19 sezonu için aday dizileri arasına aldığı "Steps"in yönetmen koltuğunda oturacak isim belli oldu.

"STEPS" KONUSU

İsveç yapımı dizi Bonus Family'den uyarlanan, Kristin Newman'ın (The Muppets) senaryosunu kaleme aldığı, hikayesi başlarından boşanma geçen dört yetişkin ve büyütmeye çalıştıkları üç çocuğa odaklanan Steps'in yönetmeni Todd Holland (The Real O'Neals) oldu.

HOLLAND'IN KARİYERİ

57 yaşındaki Holland son olarak ABC'nin The Real O'Neals isimli komedi dizisinde iki sezon boyunca yönetmen/yürütücü yapımcı olarak görev yapmıştı.

18-02/25/todd-holland.jpg

The Larry Sanders Show, Malcolm in the Middle ve ortak yaratıcısı olduğu Wonderfalls gibi yapımların arkasındaki kilit isimlerden biri olan Holland yakın geçmişte Me, Myself and I, Stitchers, Unbreakable Kimmy Schmidt, Red Band Society ve Go On gibi çeşitli dizilerde yönetmen koltuğunda oturdu.

Steps'in yürütücü yapımcı kadrosunda Newman ile birlikte Mandeville TV'den David Hoberman, Todd Lieberman ve Laurie Zaks bulunuyor.

Felix Herngren'in yaratıcısı olduğu İsveç yapımı Bonusfamiljen (Bonus Family) ilk sezonunda gösterdiği başarılı ekran performansı ile ikinci sezon onayını kapmış; dizinin uluslararası yayın hakları Netflix tarafından satın alınmıştı.

"Bonus Family - Bonusfamiljen" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin