The Rookie dizisinin oyuncu kadrosuna Alyssa Diaz da katıldı!

Nathan Fillion'lı The Rookie kadrosuna bir takviye daha geldi: Alyssa Diaz.

Volkan Küçükel
25 Şubat 2018 - 23:26
Gündem

Castle dizisinin final yapmasının ardından ABC ile bağlarını koparmayan ve kanalın "The Rookie" dizisinin başrolüne adını yazdıran Nathan Fillion'ın rol arkadaşları belirlenmeye devam ediyor.

Alyssa Diaz (Ray Donovan), suç dramadesi türündeki dizinin oyuncu kadrosuna katılan en yeni ism oldu.

"THE ROOKIE" KONUSU

Senaryosu Castle'ın eski yürütücü yapımcı/ortak dizi sorumlusu Alexi Hawley tarafından gerçek bir yaşam hikayesine dayanarak hazırlanan The Rookie'nin hikayesi; Los Angeles Polis Departmanı'nın en yaşlı çaylağı John Nolan (Nathan Fillion) karakterine odaklanıyor. Kariyerinin zirvesinde olduğu bir dönemde rahat küçük kasaba hayatını bir kenara bırakıp polis olma hayalini gerçekleştirmek üzere Los Angeles'a taşınan Nolan, yirmili yaşlardaki diğer çaylak polislerle çevrili tehlikeli, nükteli ve öngörülemeyen yeni dünyasında bakalım nelerle karşılaşacak?

DIAZ'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Diaz dizide kariyerinde ilerleme aşamasında olan Los Angeles Polis Departmanı eğitim sorumlusu Angela karakterine hayat verecek. Babası LAPD'de üst mevkide bulunan çaylak memur Jackson West için görevlendirildiğinde Angela için işler biraz zorlaşacaktır!

18-02/25/alyssa-diaz.jpg

Red Dawn ve Shark Night: 3D gibi filmlerde rol alan 33 yaşındaki Alyssa Diaz'ı yakın zamanda Ray Donovan dizisinde Teresa karakteriyle izledik. Zoo (Dariela Marzan) ve Army Wives (Gloria) oyuncuyu hatırlayabileceğimiz diğer dizilerden. Frequency, Lethal Weapon, How to Get Away with Murder ve NCIS: Los Angeles ise aktrisin konuk oyuncu olarak boy gösterdiği diziler arasında.

The Rookie'nin oyuncu kadrosuna Fillion ve Diaz dışında Eric Winter, Afton Williamson, Melissa O'Neil, Richard T. Jones ve Titus Makin dahil olmuşlardı.

Mark Gordon/Entertainment One ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin