The Expanse 3. sezon başlangıç tarihi ve yeni sezondan ilk görüntüler!

Syfy'ın popüler dizisi The Expanse'ın 3. sezon fragmanı yayınlanırken, yeni sezonun başlangıç tarihi de duyuruldu.

Volkan Küçükel
24 Şubat 2018 - 23:58
Gündem

Daniel Abraham ve Ty Franck ikilisinin (James S.A. Corey) çok satan kitap serisine dayalı olarak televizyon ekranlarına uyarlanan Syfy'ın uzay draması "The Expanse"in 3. sezonu yaklaşıyor.

Yayıncı kanal Syfy yeni sezondan görüntüler içeren ilk kısa tanıtım videosunu yayınlarken, sezonun başlangıç tarihini de duyurdu.

THE EXPANSE 3. SEZON 11 NİSAN'DA!

Buna göre, The Expanse'ın 13 bölümden oluşacak 3. sezonu 11 Nisan Çarşamba akşamı prömiyerini gerçekleştirecek.

Dizinin yeni sezonunun hikayesinin kitap serisinin ikincisi Caliban's War'ı tamamlaması ve üçüncü kitap Abaddon's Gate'den uyarlanması bekleniyor.

18-02/25/the-expanse-3-sezon.jpg

Alcon Television Group ve Sean Daniel Company ortak yapımcılığında hazırlanan The Expanse'ın hikayesi iki yabancının günümüzden 200 yıl ilerdeki bir galakside geniş bir komplo içine sürüklenmesiyle gelişen olaylar üzerinden şekilleniyor.

THE EXPANSE 3. SEZON OYUNCU KADROSU

Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham ve Frankie Adams'ın rol aldığı dizinin yeni sezon oyuncu kadrosunda tekrar eden rollerle Anna Hopkins (Arrow), David Strathairn (Alphas), Elizabeth Mitchell (Lost) ve Nadine Nicole (Casual) gibi yeni yüzleri göreceğiz.

Oscar adaylıkları bulunan senaryo yazarları Mark Fergus ve Hawk Ostby ikilisinin uyarlama senaryoyu kaleme alıp showrunner olarak görev yaptıkları dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda bu ikili ile birlikte Naren Shankar da yer alıyor.

"The Expanse" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin