Murder dizisinin Amerikan uyarlamasında Anthony Hemingway yönetmen koltuğunda!

CBS'in deneme bölümü siparişini verdiği Murder dizisinin yönetmen koltuğunda Anthony Hemingway oturacak.

Volkan Küçükel
24 Şubat 2018 - 23:49
Gündem

CBS'in pilot bölümü siparişi verdiği İngiliz dizisi "Murder"ın Amerikan uyarlamasının yönetmen koltuğunda oturacak isim belli oldu.

Televizyon dünyasının verimli yönetmenlerinden Anthony Hemingway dizinin deneme bölümünü yöneten isim olacak.

"MURDER" KONUSU

Dan Lin'in yapımcısı olduğu, Amanda Green'in (Lethal Weapon) senaryosunu kaleme alıp yürütücü yapımcılığını üstlendiği Murder; çeşitli suç vakalarını polis, katil, tanık, kurban, arkadaşlar ve ailelerin bakış açılarından sorgulayan ve her yönüyle araştıran anlatım tarzına sahip bir dizi.

Gerçek bir suç belgeseli tarzında çekime sahip olan yapım, izleyicileri hikayedeki soruşturmanın duygusal ve sürükleyici yolculuğu içine davet ederek, onların gerçekleri ayırt etmelerine, şüphelilerin suçluluklarını ya da masumiyetlerini kendileri açısından yargılamalarına izin veriyor.

Warner Bros. TV ve CBS Television Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosuna katılan ilk isim New York Şehri Polis Teşkilatı'nın yükselen yıldızı Dedektif Ayana Lake karakteriyle Teyonah Parris olmuştu.

HEMINGWAY'İN İŞLERİ

Yönetmen koltuğunda oturacak olan 41 yaşındaki Anthony Hemingway son olarak USA Network'ün antolojisi türündeki dizisi Unsolved: The Murders of Tupac and the Notorious B.I.G.'de yönetmenlik yaptı. Emmy ödüllü American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson, Underground, Treme ve The Wire ise Hemingway'in diğer işleri arasında bulunuyor.

18-02/25/anthony_hemingway.jpg

Lin Pictures'tan Dan Lin (Lethal Weapon, It, The Lego Movie) ile birlikte Green ve Lindsey Liberatore'un yürütücü yapımcı kadrosunda yer aldığı Murder'ın deneme bölümünün oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin