The Vicar of Dibley'in yıldızı Emma Chambers hayatını kaybetti

The Vicar of Dibley ve Notting Hill gibi yapımlarla tanınan oyuncu Emma Chambers genç yaşta hayatını kaybetti.

Volkan Küçükel
24 Şubat 2018 - 22:17
Gündem

Uzun soluklu İngiliz komedi dizisi The Vicar of Dibley'in Alice Tinker'ı olarak tanınan aktris Emma Chambers 53 yaşında hayatını kaybetti.

Chambers'ın temsilcisi John Grant'tan gelen açıklamaya göre Chambers'ın ölümü doğal nedenlere dayanıyor.

18-02/24/emma-chambers-dizisi.jpg

Grant'ın açıklaması şöyle: "Geniş kitlelerce beğenilen ve sevilen aktris Emma Chambers'ın doğal nedenlerden oluşan zamansız ölümünü duyurmaktan dolayı çok üzgünüz. Chambers seneler içinde bol miktarda karakter ve muazzam derecede esenler bütünü yarattı. Birçok insana kahkaha ve mutluluk getiren oyuncu çok özlenecek. Bu zor zamanlarda ailenin ve sevdiklerinin mahremiyetine saygı duyulmasını istiyoruz."

Richard Curtis'in Julia Roberts'lı meşhur romantik komedi filmi Notting Hill'de (Aşk Engel Tanımaz) Honey rolüyle hafızalara kazınan aktris, 1994-2007 seneleri arasında BBC komedisi The Vicar of Dibley'de Alice Tinker karakterine hayat verdi.

18-02/24/emma-chambers-1519499605.jpg

Doncaster, Yorkshire doğumlu oyuncu ayrıca Take a Girl Like You ve How Do You Want Me? gibi dizilerde de rol aldı.

Notting Hill'de Chambers ile birlikte çalışan Emma Freud sosyal medya hesabından üzüntüsünü "Güzel dostumuz Emma Chambers 53 yaşında hayatını kaybetti. Çok üzgünüz. O harika bir komedi performansçısı ve gerçekten harika bir aktristi. Sevecen, tatlı, komik, sıradışı ve insanları seven birisiydi" sözleriyle dile getirdi.

18-02/24/emma-freud.jpg

Dawn French ve Hugh Grant gibi isimler de üzüntülerini sosyal medya aracılığıyla dile getirdiler.

18-02/24/dawn-french-twitter.jpg

18-02/24/hugh-grant-twitter.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin