The Good Doctor uyarlaması Mucize Doktor'un kadrosuna kimler katıldı?

Dünyanın en çok izlenen dizisinin uyarlamasında kadroya yeni bir oyuncu katıldı.

Merve Mutlu
04 Temmuz 2019 - 09:26
Magazin

Geçtiğimiz yıl dünyanın en çok izlenen en popüler dizisi seçilen The Good Doctor dizisinin, Mucize Doktor adı ile Türkiye'ye uyarlanacağını ve başrolde de Taner Ölmez'in yer alacağı haberini sizlerle paylaşmıştık. Kadroya yeni bir isim daha katıldı..

19-07/04/taner-olmez.png

Başarılı dizinin, MF Yapım imzası ile Fox ekranlarında yayınlanacak olan ve Pınar Bulut'un kaleme alacağı uyarlamasında yeni gelişmeler yaşandı. Adolftay'ın haberine göre: Gökçe Akyıldız'ın kadrosuna katıldığı bilgisinin ardından, Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre yeni bir isim daha kadroya katıldı.

Mucize Doktor dizisinin kadrosunda kimler var?

19-07/04/reha-ozcan.jpg

Taner Ölmez'in başrolde olacağının kesinleştiği ve Gökçe Akyıldız'ın da adının geçtiği projede, kesinleşen yeni isim Reha Özcan oldu. Henüz nasıl bir karakterle ekranlarda olacağı bilinmeyen Özcan'ın ardından da yeni isimler dizi ile anılmaya başladı. 

19-07/04/melisa-asli-pamuk.jpg

Dizi için ismi geçen oyunculardan biri, son olarak Çarpışma dizisinde Cemre karakteri ile rol alan ve büyük beğeni toplayan Melisa Aslı Pamuk oldu. Alperen Duymaz, Elçin Sangu, Onur Saylak ve Kıvanç Tatlıtuğ ile aynı projede yer alan genç oyuncunun kadroda olup olmadığı ise henüz kesinleşmedi. 

19-07/04/nilperi.jpeg

Mucize Doktor'un oyuncu adaylarından bir diğeri de, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mesude, Kiraz Mevsimi dizisinde de Şeyma karakteri ile oldukça karakteristik tiplemeler yaratan ve şimdilerde yeni bir projesi olduğu bilinen ancak henüz açıklamayan Nilperi Şahinkaya oldu. 

19-07/04/onur-tuna.jpg

Kadroda adı geçen diğer bir oyuncu da Fox ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Alihan karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Onur Tuna.

Bu 3 isim de henüz adı kesinleşen isimler değil ancak projede isimleri sıkça geçen isimler. Kadro kesinleştikçe biz de bu bilgileri sizlerle paylaşacağız..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin