The Good Fight 2. sezon onayını aldı

CBS All Access platformunun ilk orijinal senaryolu dizisi olma özelliğini taşıyan The Good Fight ilk sezonunun ortasına gelmişken resmi ikinci sezon onayını aldı.

CBS All Access platformunun ilk orijinal senaryolu dizisi olma özelliğini taşıyan The Good Fight ilk sezonunun ortasına gelmişken resmi ikinci sezon onayını aldı.

"THE GOOD FIGHT" SENEYE DE BİZLERLE

Dizinin ikinci sezonunun 2018 senesinin başlarında izleyicilerle buluşması planlanıyor.

CBS'in uzun soluklu hukuk draması The Good Wife'ın spin-off'u olan The Good Fight, 19 Şubat'ta CBS ekranlarında prömiyerini yapmıştı. Ekran macerasına izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 7.2 milyon izleyici rakamlarıyla başlayan dizinin sonraki bölümleri CBS'in All Access platformu üzerinden izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

CBS Interactive Başkanı ve Operasyon Direktörü Marc DeBevoise yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Henüz ilk sezonunun birkaç bölümünü geride bırakmamıza rağmen CBS All Access abonelerinden ve eleştirmenlerden gelen tepkiler olağanüstü. Dizi ve karakterler henüz yeni yeni oturuyor. Robert ve Michelle King, onların yaratıcı ekibi ve harika oyuncu kadrosunun The Good Fight'ı ikinci sezonda nerelere götüreceğini görmek için sabırsızlanıyoruz."

17-03/16/the-god-fight-cbs-all-access.jpg

THE GOOD FIGHT KONUSU

The Good Wife yaratıcıları Robert ve Michelle King ikilisinin elinden çıkan The Good Fight'ın hikayesi The Good Wife'ın final bölümünün bir yıl sonrasına gidiyor. Finansal sorunlarla baş etmeye ve Chicago'da yeniden ayaklarının üstünde durmaya çalışan Diane Lockhart (Christine Baranski) ve torunu genç avukat Maia Rindell'ın (Rose Leslie) Chicago'nun önde gelen hukuk firmalarının birinde Lucca Quinn'e (Cush Jumbo) katılmasıyla gelişen olayları bizlere aktarıyor. Delroy Lindo, Erica Tazel, Sarah Steele ve Justin Bartha dizinin oyuncu kadrosundaki diğer yıldızlar.

CBS Television Studios, Scott Free Productions ve King Size Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin dünya çapındaki dağıtımını CBS Studios International üstleniyor.

Robert ve Michelle King ikilisinin showrunner/yürütücü yapımcı olarak yer aldığı The Good Fight'ın yapımcı kadrosunda ayrıca Phil Alden Robinson, Ridley Scott, David Zucker, Liz Glotzer, Brooke Kennedy ve Alison Cross bulunuyor.

"The Good Fight" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin