The Good Place 2. sezon onayını aldı!

NBC, Kristen Bell ve Ted Danson ikilisinin rol aldığı The Good Place dizisine resmi 2. sezon onayını verdi.

Sezonun başarılı yeni komedi dizilerinden "The Good Place" hayranlarına müjde!

13 BÖLÜMLÜK 2. SEZON GELİYOR!

Yayıncı kanal NBC, Kristen Bell & Ted Danson ikilisinin rol aldığı diziye resmi 2. sezon onayını verdi.

Yeni sezonun ilk sezonda olduğu gibi 13 bölümden oluşacağı açıklandı.

Aslında yeni sezon onayının gelmesi eli kulağında olan bir gelişmeydi. Dizinin yaratıcısı Mike Schur konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada olası ikinci sezonun tarzının ilk sezon gibi olacağını ve en fazla 13 bölümü içereceğini belirtmişti.

THE GOOD PLACE REYTİNGLERİ

Universal Television, Fremulon ve 3 Arts Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan The Good Place ilk sezonunu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.9 reyting oranı ve 6.1 milyon izleyici ortalamaları ile tamamladı. Bu oranlarla birlikte NBC'nin, geçtiğimiz sene Perşembe günü aynı zaman dilimine göre yüzde 36'lık bir gelişme kaydetmesini sağladı.

17-01/31/the-good-place-manset.jpg

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan NBC Başkanı Jennifer Salke "Mike Schur, komedi dalında her zaman en yaratıcı ve hayal gücü kuvvetli zihinlerden biri olmuştur. Bizlere sunduğu The Good Place'in ilk sezonu olağanüstü ve benzersizdi. İkinci sezonda karakterlerin hikaye içinde nereye gideceklerini görmek için kesinlikle sabırsızlanıyoruz. Hepimizin büyük gurur duyduğu böylesine bir diziyi bizlerle buluşturdukları için Mike, yazar kadrosu ve oyuncu ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Danson, Bell, William Jackson Harper, Jameela Jamil, Manny Jacinto ve D'Arcy Carden gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran The Good Place'in yürütücü yapımcı kadrosunda Schur ile birlikte David Miner, Morgan Sackett ve Drew Goddard yer alıyor.

NBC, son olarak sezonun yeni dramalarından This Is Us'a 2. ve 3. sezon onayını verdiğini duyurmuştu.

'The Good Place' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin