The Good Wife dizisinin Rus versiyonuna ilk bakış: Khoroshaya Zhena

CBS'in final yapan The Good Wife dizisi Rus televizyonuna uyarlanıyor.

Volkan Küçükel
27 Mart 2018 - 16:07
Gündem

2009-2016 seneleri arasında yedi sezon boyunca CBS ekranlarına gelen, şu sıralar CBS All Access platformunda spinoff'u The Good Fight'ı izlediğimiz hukuk draması The Good Wife'ın Rus uyarlaması geliyor.

Son yıllarda televizyon ekranlarının en ikonik kadın kahramanlarından biri haline gelen Julianna Margulies'in hayat verdiği Alicia Florrick karakteri bu kez Rus bir oyuncu tarafından canlandırılacak.

Sony Pictures'a bağlı Lean-M'nin NTV kanalı için hazırlamakta olduğu "Khoroshaya Zhena" isimli dizi için ilk kare de yayınlandı.

"KHOROSHAYA ZHENA" DİZİSİNİN KONUSU

Dizinin hikayesi, Leningrad bölgesinde avukat olan kocası Peter'ın (Alexander Domogarov) dile düşmüş kötü şöhretli bir skandalın merkezinde kendisini bulmasının ardından hukuk kariyerine dönmek zorunda kalan Alice (Alexandra Ursulyak) karakterine odaklanıyor.

18-03/27/the-good-wife-rusya-1522155143.jpg

Ursulyak yeni projesiyle ilgili şu ifadeleri kullanıyor:

"The Good Wife izleyiciler tarafından sevilen dünya çapında ünlü bir yapım. Amerikan versiyonunu izledim ve dizinin büyük bir hayranıyım. Senaryo bir harika. Hayatı tüm belirsizliği ve karmaşasıyla bizlere sunuyor. Bize hayata her zaman meydan okuyan akıllı ve güçlü bir kadının hikayesini gösteriyor. Bu projenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Çekimlere başlayalı henüz birkaç gün geçse de iyi bir takım oluşturacağımızdan hiç şüphem yok. Ekibimizi rüya takım olarak bile nitelendirebilirim."

Çekimleri Moskova ve Saint-Petersburg'da gerçekleşen Khoroshaya Zhena'nın yapımcı kadrosunda Vladimir Utin, Mikhail Rossolko, Margarita Iskandarova, Daria Kaplya, Vera Paponova, Timur Jafarov ve Victoria Mamieva gibi isimler bulunurken, yönetmen koltuğunda Stanislav Libin oturuyor.

CBS Television Studios'un Scott Free Productions ve King Size Productions ortak yapımcılığında hazırladığı The Good Wife'ın ilk uluslararası uyarlama versiyonu olan projenin dünya çapındaki dağıtımını CBS Studios International üstleniyor.

KHOROSHAYA ZHENA 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Khoroshaya Zhena'nın ilk sezon bölümlerinin bu yıl içinde izleyicilerle buluşmaya başlaması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin