Mehmed Bir Cihan Fatihi Süleyman (Erol Afşin) kimdir?

Kanal D'nin iddialı yapımı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yeni bölümü itibarıyla ekranlarda göreceğimiz karakteri Süleyman kimdir?

Nurşah
27 Mart 2018 - 16:57
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kenan İmirzaloğlu, Çetin Tekindor ve Büşra Develi'nin yer aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yeni bölümünde karşılaşacağımız Süleyman (Erol Afşin) kimdir? 

Mehmed Bir Cihan Fatihi Süleyman kimdir?

Süleyman Çelebi, Sultan Mehmed'in sadrazamlığını yapmakta olan Çandarlı Halil Paşa'nın oğullarından birisidir. Osmanlı'da Çelebi kelimesi çok okumuş ve bilgili kişiler için kullanılan bir lakaptır. 

Dizide, Süleyman rolünü Erol Afşin canlandıracaktır.

18-03/27/erol-afsin-suleyman-celebi.jpeg

Erol Afşin kimdir?

29 Ağustos 1989 tarihinde dünyaya gelmiştir. Okan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümü mezunudur. Ani bir kararla hiçbir dil eğitimi olmadan Almanya'ya giden oyuncu Folkwang Üniversitesi'nde asistanlık yapmış ve kendin geliştirmiştir. Tiyatro ile alakalı pek çok çalışması olan Erol Afşin, dünya çapında bir dizi olan Homeland'da yer almıştır.

Ayrıca Mustang isimli Oscar'a aday olan bir filmde de kendini göstermiş olan genç oyuncu son olarak Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Çandarlı Halil Paşa'nın oğlu Süleyman olarak karşımıza çıkacaktır.

18-03/27/erol-afsin-kimdir.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin