Antoloji türündeki suç dizisi Dirty John'un başrolüne Connie Britton seçildi!

Son olarak 9-1-1 dizisinin ilk sezonunda karşımıza çıkan Connie Britton, Bravo'nun yeni suç dizisi Dirty John'un başrolüne getirildi. Dirty John dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
27 Mart 2018 - 17:13
Gündem

Bravo kanalının sene başında iki sezonluk peşin onay verdiği gerçek suç olaylarından uyarlanan antoloji türündeki "Dirty John" dizisinin ilk sezon başrolüne ünlü aktris Connie Britton getirildi.

BİR PODCAST UYARLAMASI

Universal Cable Productions, Los Angeles Times Studios ve Atlas Entertainment ortak yapımcılığında; Chance ortak yaratıcısı Alexandra Cunningham'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; Los Angeles Times gazetesi muhabiri Christopher Goffard'ın makalelerine ve ilgi gören gerçek suç olaylarını konu edinen podcast'ine dayanıyor.

"DIRTY JOHN" DİZİSİNİN KONUSU

Her sezon farklı bir hikayeyi sunacak Dirty John'un ilk sezonunun konusu kısaca şöyle:

Debra Newell (Britton), Orange County'de yaşayan başarılı bir iç tasarımcı ve bekar bir annedir. Newell, karizmatik görünümlü John Meehan ile duygusal bir yakınlaşma içine girmesinin ardından kendisini manipülasyon, yadsıma ve sırlarla dolu bir döngünün içinde bulacaktır.

18-03/27/dirthy-john.jpg

DIRTY JOHN DİZİSİNİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Britton ve Cunningham ile birlikte Atlas Entertainment'tan Richard Suckle & Charles Roven, Los Angeles Times Studios'tan Mark Herzog, Christopher G. Cowen ve Chris Argentieri gibi isimler bulunuyor.

Dört Emmy adaylığı bulunan 50 yaşındaki Connie Britton yakın geçmişte American Horror Story'nin ilk sezonundaki rolüyle dikkat çekmiş ve bu performansıyla Emmy adaylığı kazanmıştı. Son olarak rol aldığı Fox'un 9-1-1 dizisinde AHS ekibinden Ryan Murphy, Brad Falchuk ve Tim Minear ile yeniden bir araya gelen aktris dizinin ilk sezonunda Abby Clark karakteriyle karşımıza çıktı. 9-1-1 yapımcılarıyla tek sezon için anlaşan oyuncunun ikinci sezonda da yer alması için görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor.

18-03/27/connie-britton.jpg

Nashville ve Friday Light gibi dizilerdeki rolleriyle Emmy, Showtime'ın SMILF dizisindeki tekrar eden rolüyle Altın Küre adaylığı kazanan Britton film kariyerinde ise son olarak Nicole Holofcener'ın The Land of Steady Habits filminin çekimlerini tamamladı.

Dirty John dizisinin ne zaman ekranlara gelmeye başlayacağı bilgisi daha sonra duyurulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin