Ufak Tefek Cinayetler Ayşe kimdir?

Star Tv'nin salı akşamları ekrana gelen sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Ayşe karakteri kimdir? Kim tarafından canlandırılmaktadır?

Nurşah
27 Mart 2018 - 21:30
Yeni Bölüm

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil ve Aslıhan Gürbüz'ün yer aldığı bu sezonun en çok konuşulan dizilerinden biri olan Ufak Tefek Cinayetler Ayşe kimdir? 18-03/27/ufak-tefek-cinayetler-gumec-alpay-aslan-okul-aile-birligi.jpg

Ufak Tefek Cinayetler Ayşe kim?

Ayşe karakteri Merve ile Pelin'in arkadaşıdır. Dizide çocukların okuduğu okulun Okul Aile Birliği toplantılarında sık sık gördüğümüz Ayşe, Sarmaşık mahallesinin sosyetik kadınlarından birisidir.

Sarışın halleri ile ekranlara yansıyan Ayşe, Gümeç Alpay Aslan tarafından canlandırılmaktadır.

18-03/27/gumec-alpay-aslan.jpg

Gümeç Alpay Aslan kimdir?

Gümeç Alpay Aslan, 18 Ocak 1984 senesinde Ankara'da doğmuştur. Üniversiteye kadar olan okul hayatını Çanakkale'de tamamlayan yetenekli oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları bölümü mezunudur.

2005 senesinde yayınlanan Beşinci Boyut dizisi ile televizyon dünyasına adım atmıştır. Asıl ününü kazandığı yapım ise Melekler Korusun dizisidir. 2010-2011 tiyatro sezonunda John Cariani'nin yazdığı Sıfır Derecede Aşk oyunu ile Tiyatro Fora'nın kadrosuna katılmıştır. Şimdilerde Ufak Tefek Cinayetler adlı dizide Ayşe karakterini canlandırmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin