The InBetween dizisinin 2. sezonu olacak mı? Karar çıktı!

NBC'nin doğaüstü temalı gizem-gerilim türündeki dizisi The InBetween'in geleceği belli oldu. Yayıncı kanalın kararı dizinin devam etmeyeceği yönünde çıktı! Buna göre The InBetween 2. sezon olmayacak.

Cassie Bedford'un hikayesi buraya kadar!

NBC kanalının geride bıraktığımız yaz döneminde ilk sezonuyla ekranlara getirdiği doğaüstü temalı dizisi "The InBetween"in kaderi belli oldu.

THE INBETWEEN 2. SEZON OLMAYACAK!

Yayıncı kanal, 10 bölümlük ekran serüveninin ardından diziyi resmen iptal etti. Buna göre The InBetween'in 2. sezonu olmayacak.

29 Mayıs 2019'da ekranlara merhaba diyen yapım, 14 Ağustos 2019'da "Monsters and Angels" isimli bölümle sezon finalini gerçekleştirmişti. Ancak artık bu bölüm aynı zamanda dizinin final bölümü unvanını taşıyor.

19-11/04/the-inbetween-nbc-dizisi-iptal.jpg

THE INBETWEEN NEDEN İPTAL EDİLDİ? REYTİNGLERİ NASILDI?

The InBetween'in iptal edilmesi pek şaşırtıcı olmadı! Harriet Dyer'ın başrolünde yer aldığı yapımın reytingleri hiç iç açıcı değildi. Kanalın 2019 yaz dizileri içinde en düşük rakamlara sahip olanı unvanını taşıyan The InBetween ilk sezonuyla izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 2.56 milyon izleyici ortalaması elde ederken reyting grafiği genellikle hep aşağı yönde seyretti.

The InBetween böylelikle NBC'nin ilk sezon sonunda iptal edilen 2019 sezon ortası dizilerinden Abby's, The Village ve The Enemy Within ile birlikte aynı kaderi paylaşmış oldu.

"THE INBETWEEN" KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Universal Television, NBCU International Television Studio ve Heyday Television ortak yapımcılığında Moira Kirland'ın (Castle, Madam Secretary) senaryosunu kaleme aldığı yapımın hikayesi; doğuştan gelen nadir bir yeteneğe sahip olan Cassie Bedford'a (Dyer) odaklanıyor. Cassie istese de istemese de bazı görülere sahiptir. Ölüleri görüp onlarla iletişime geçebilme, daha önce gerçekleşmiş ya da gelecekte gerçekleşecek bazı olayları görebilme gibi yeteneklere sahip olan Cassie kimi zaman yardıma ihtiyacı olan huzur bulamamış ruhlarla karşılaşmakta ve çözülememiş problemleri için onlara yardımcı olabilmektedir.

Babası Dedektif Tom Hackett (Paul Blackthorne) ve yeni iş ortağı eski FBI Ajanı Damien Asante (Justin Cornwell) karanlık ve bilmece gibi bir cinayeti çözmek için yardıma ihtiyaç duyar. Pek istekli olmasa da bu dava için yeteneklerini kullanmayı kabul eden Cassie bundan sonra şehrin en zorlu davalarının çözülmesinde yardımlarını esirgemeyecektir.

19-11/04/the-inbetween-dizi.jpg

Anne-Marie Johnson, Cindy Luna ve Chad James Buchanan gibi isimleri de oyuncu kadrosunda gördüğümüz dizinin yürütücü yapımcılığını ise Kirland ile birlikte David Heyman, Nancy Cotton ve Matthew Gross'tan oluşan bir ekip üstleniyordu.

"The InBetween" (NBC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin