Pearson 2. sezon olacak mı? Suits uzantı dizisi devam edecek mi?

Popüler dizi Suits'in spin-off'u özelliğini taşıyan Pearson'ın geleceği belli oldu. Yayıncı kanal USA Network, reytinglerinden memnun olmadığı dizisini ilk sezonunun ardından resmen iptal etti. Buna göre Pearson 2. sezon olmayacak.

USA Network'ün en uzun soluklu dizisi olma unvanına sahip Suits'in spin-off'u olan "Pearson"dan haber var! Ancak bu haber dizinin hayranlarını sevindirecek türden değil!

PEARSON 2. SEZON OLMAYACAK!

Suits'te Gina Torres'in hayat verdiği Jessica Pearson karakterini hikayesinin merkezine alan yapım ilk sezonunun bitiminin üstünden yaklaşık 1.5 ay kadar geçmişken yapılan duyuruyla resmen iptal edildi. Buna göre Pearson'ın 2. sezonu olmayacak.

17 Temmuz 2019 tarihinde "The Alderman" isimli bölümle ekran serüvenine başlayan yapım, 10 bölümden oluşan ilk sezonunu 18 Eylül 2019'da yayınlanan "The Fixer" isimli bölümle noktalamıştı.

19-11/04/pearson-usa-network-foto.jpg

PEARSON REYTİNGLERİ

Pearson'ın iptali sürpriz olarak karşılanmayan iptal kararları arasına girdi diyebiliriz. Dizi, hikayesinin ana karakterinin Suits hayranlarınca yakından takip edilmesi desteğine rağmen ilk sezonuyla kanalın en düşük reytingli dizisi olarak geniş kitleleri kendine çekmeyi bir türlü başaramadı.

"PEARSON" KONUSU VE KADROSU

Pearson'ın hikayesi; Windy City'deki yeni hayatına uyum sağlamaya çalışan ve Belediye Başkanı'nın ofisinde yeni işine başlayan Jessica Pearson'ın politikanın kirli dünyasına adım attıktan sonra içgüdülerine ve zekasına, Pearson Spector Litt'ten gelen sağlam ilişkilerine güvenerek bu yeni dünyada ayakta kalabilmek adına verdiği mücadeleye odaklanıyor.

Morgan Spector (Bobby Golec), Eli Goree (Derrick Mayes), Chantel Riley (Angela Cook), Simon Kassianides (Nick D'Amato), Isabel Arraiza (Yoli Castillo) ve Bethany Joy Lenz (Keri Allen) yapımın oyuncu kadrosunu oluşturan diğer isimler. Suits'in yıldız isimlerinden Gabriel Macht ve Rick Hoffman ise ilk sezonun birer bölümüne konuk oyuncu olarak dahil oldular.

19-11/04/gina-torres-pearson.jpg

Universal Cable Productions yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Suits yaratıcısı/yürütücü yapımcısı Aaron Korsh; Suits yürütücü yapımcısı ve dizinin showrunner'ı Daniel Arkin, Torres, Suits yürütücü yapımcıları Doug Liman, David Bartis ve Gene Klein'den oluşuyor.

"Pearson" (USA Network) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin