Yasak Elma son bölümde neler oldu? 55. bölüm izlemeyenler için..

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın son bölümü nefes kesti.

Merve Mutlu
05 Kasım 2019 - 09:52
Yeni Bölüm

Başrollerinde Halit Argun karakteri ile Talat Bulut'un, Ender Çelebi karakteri ile Şevval Sam'ın, Yıldız Argun karakteri ile Eda Ece'nin ve Şahika karakteri ile Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Yasak Elma dizisi, geçtiğimiz akşam 55. bölüm ile ekranlarda izleyici ile buluştu.

19-11/05/asak-elma.png

Yasak Elma son bölümde neler oldu?

Bütün dengelerin alt üst olduğu bölümde birbiri ardına şoke eden gelişmeler yaşandı. Oğlu Halitcan'ın doğumu ile yeniden kendini iyi hisseden Halit, Yıldız ile de yakınlaştı ve bütün takılarını geri göndererek jest yaptı. Ender'in evinde yaşayan Yıldız bu gelişme ile çok murlu olurken diğer yandan da Şahika'ya karşı plan yapmaya devam etti. 

19-11/05/ender-argun.png

Diğer taraftan kendisini Leyla olarak tanıtan Ayşe, kaçtığı sosyopat kocası Hilmi ile karşılaşınca Kaya her şeyi öğrendi. Başına neler geldiğini anlatan Ayşe Kaya'dan yardım almaya başladı. 

Halit'in Yıldız ile yeniden barışmak istemesi ile Şahika da planlarını hızlandırdı. Lila ile Yiğit'i evlendirerek planlarında bir adım daha ilerleyen Şahika nişan kutlaması yapmaya karar verdi. Ender'in de katıldığı bu davette herkesin içerisinde Halit ile Yıldız'ın barışmak üzere olduğunu söylemesi ile deliren Şahika, Yiğit'in Ender ile Kaya'nın oğlu olduğunu ve Lila'nın da eşi olduğunu herkese açıkladı... 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin