Yasak Elma 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Neler olacak?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
05 Kasım 2019 - 10:52
Yeni Bölüm

Başrollerini; Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade'nin paylaştığı, Fox ekranlarının sevilen bol reytingli dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

19-11/05/yasak-elma-halt.png

Geçtiğimiz bölümde: Şahika nişan kutlaması yapmaya karar vermiş, Ender'in de katıldığı bu davette herkesin içerisinde Halit ile Yıldız'ın barışmak üzere olduğunu söylemesi ile deliren Şahika, Yiğit'in Ender ile Kaya'nın oğlu olduğunu ve Lila'nın da eşi olduğunu herkese açıklamış ve bölüm bu nefes kesen sahne ile sona ermişti. 

Yasak Elma 56. yeni bölümünde neler olacak?

19-11/05/ahika-yasak-elma.png

Dizinin 56. yeni bölümünde ise:

Şahika'nın anlattıkları herkesin tepkisine neden olurken, tepkilerin odağı ise Şahika oluyor. Bu durumun şokunda olan Şahika, Halit'in evden kovması ile neye uğradığını şaşırırken Kaya da kardeşini kovuyor ve görmek istemediğini söylüyor. 

19-11/05/yigit.png

Yiğit ise annesi Ender'den hesap soruyor. Kendisini terk ettiği için, içinde bulunmak zorunda kaldığı ailede dayak yediğini ve aç kaldığını söyleyen Yiğit'in hesaplaşması izleyenlerin gözlerini dolduracak.. Tüm bu yaşananların ardından ise Şahika intikam için harekete geçiyor. Halit ve Yıldız'ın yaşadığı sağlık sorununda ise Şahika'nın etkili olduğu düşünülüyor.. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=GDPWA_la9K0

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin