The Last Man on Earth dizisi 4 sezon sonunda iptal edildi!

Fox'un farklı hikayesiyle dikkat çeken komedi dizisi The Last Man on Earth için iptal kararı çıktı. Buna göre The Last Man on Earth'ün 5. sezonu olmayacak.

Volkan Küçükel
11 Mayıs 2018 - 00:31
Gündem

Üzülerek söylüyoruz; Fox'un sıra dışı komedisi "The Last Man on Earth"ün 5. sezonu olmayacak!

FOX, THE LAST MAN ON EARTH DİZİSİNİ RESMEN İPTAL ETTİ!

Özellikle üçüncü sezonda düşen izlenme oranlarıyla birlikte iptal olma tehlikesi yaşayan ancak dördüncü sezon onayını almayı başaran The Last Man on Earth aynı şansı bu sezon sonunda elde edemedi.

Yayıncı kanal Fox, geçtiğimiz hafta sonunda sezon finalini gerçekleştiren dizisini resmen iptal ettiğini duyurdu.

18-05/11/the-last-man-on-earth-4-sezon-1.png

THE LAST MAN ON EARTH REYTİNGLERİ

Yazar-yapımcı Will Forte ve yönetmen/yürütücü yapımcılar Christopher Miller ile Phil Lord'un arkasında oldukları dizi dördüncü sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 1.950 milyon izleyici gibi pek tatmin edici olmayan bir reying ortalaması elde etmişti.

18-05/11/january-jones-twitter.jpg

Dünya genelinde yaşanan gizemli bir salgın nedeniyle hayatta kalan küçük bir grubun yaşam mücadelesi ve maceralarına tanıklık ettiğimiz dizinin oyuncu kadrosunda Will Forte ile birlikte Kristen Schaal, January Jones, Mel Rodriguez, Mary Steenburgen ve Cleopatra Coleman yer alıyordu.

THE LAST MAN ON EARTH 4. SEZON SONUNDA SORU İŞARETLERİ???

Hikayenin gidişatı nedeniyle dizinin vedası izleyicilerin akıllarında bazı soru işaretleri bırakmış oldu. Kahramanlarımızı son olarak Meksika'da gaz maskesi takmış büyük bir insan topluluğu tarafından kuşatılmış halde bıraktık.

18-05/11/the-last-man-on-earth-4-sezon-finali.jpg

20th Century Fox Television yapımcılığında hazırlanan The Last Man on Earth'ün yürütücü yapımcı kadrosunu ise Forte, Phil Lord, Christopher Miller, Seth Cohen, Erik Durbin ve Tim McAuliffe oluşturuyordu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin