American Gods 2. sezona Sakina Jaffrey dahil oldu!

Starz'ın ilk sezonuyla ses getiren dizisi American Gods'ın 2. sezon oyuncu kadrosuna Sakina Jaffrey katıldı.

Volkan Küçükel
11 Mayıs 2018 - 00:28
Gündem

İlk sezonun dizi sorumlusu ve yürütücü yapımcıları Bryan Fuller ve Michael Green ile yolların ayrılmasının ardından yeni sezon öncesinde Jesse Alexander'ı dizi sorumlusu olarak atayan Starz dizisi "American Gods"ın ikinci sezon hazırlıkları sürüyor.

AMERICAN GODS 2. SEZONUNA HAZIRLANIYOR!

Son olarak Timeless dizisinde izlediğimiz aktris Sakina Jaffrey, American Gods'ın ikinci sezon oyuncu kadrosuna tekrar eden bir rolle dahil oldu.

Jaffrey dizide Motel America'da garsonluk yapan Hindu savaş tanrıçası "Mama-Ji" karakterine hayat verecek.

18-05/11/sakina-jaffrey.jpg

Şu sıralar NBC'nin zaman yolculuğu temalı dizisi Timeless'ta ajan Denise Christopher karakteriyle karşımıza çıkmakta olan 56 yaşındaki aktris Netflix'in House of Cards (Linda Vasquez), USA Network'un Mr. Robot (Antara Nayar) ve Hulu'nun The Mindy Project (Sonu Lahiri) dizilerindeki rolleriyle de biliniyor.

AMERICAN GODS 2. SEZON OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Neil Gaiman'ın 2001 senesinde yayımlanan aynı isimdeki çok satan, ödüllü fantastik romanının ekran uyarlaması olan American Gods'ın oyuncu kadrosunda başrollerdeki Ian McShane ve Ricky Whittle'a ek olarak Emily Browning, Orlando Jones, Pablo Schreiber, Yetide Badaki, Bruce Langley ve Crispin Glover gibi oyuncular rol alıyor.

18-05/11/sakina-jaffrey-aktris.JPG

AMERICAN GODS 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni sezon prodüksiyonu devam etmekte olan dizinin ikinci sezon bölümlerini 2019 senesi içinde izleyebileceğimizi hatırlatalım.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin