The Last Of Us 3. bölümüyle yayında! 2. sezon yolda!

Naughty Dog tarafından PlayStation için tasarlanmış bir video oyunundan uyarlanan ve başrollerinde Bella Ramsey ve Pedro Pascal'ın yer aldığ The Last of Us’ın Amerika yayınının ardından Türkiye'de de 3. bölümüyle yayında. Peki The Last Of Us'ın 3. bölümünde neler olacak? The Last Of Us 2. bölümde neler yaşandı? The Last of Us dizisinin konusu ne? The Last of Us nerede geçiyor? The Last of Us hangi zamanda geçiyor? The Last of Us dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? The Last Of Us 2. sezon ne zaman yayınlanacak? The Last Of Us 2. sezon kaç bölüm olacak? The Last Of Us 2. sezonda nerede geçecek? The Last Of Us'ın 2. sezonun konusu ne olacak? The Last Of Us'ın 2. sezon oyunc kadrosunda kimler var? Pedro Pascal kimdir? Bella Ramsey kimdir?

Volkan Usta
30 Ocak 2023 - 10:07
Viral

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, tüm dünyanın heyecanla beklediği ‘The Last Of Us’ dizisinin 3. bölümünü ABD’deki yayınının hemen ardından dün sabah saat 06.30’da yayınladı.

THE LAST OF US 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Joel, Tess ve Ellie, Ellie'yi Ateşböcekleri üyelerine teslim etmek için terk edilmiş ve su basmış bir Boston otelinden geçerler.

23-01/17/the-last-of-us-dizi.jpg

THE LAST OF US'IN 2. SEZONU NE ZAMAN GELECEK?

The Last of Us 2. sezonu onaylandı. Dizinin yapımcısı ve HBO Max tarafından açıklama yapıldı. The Last of Us, Naughty Dog stüdyosunda geliştirilen aynı isimdeki video oyunundan uyarlandı. Yurtdışında HBO Max’ta yayımlanan dizinin ilk bölümü, kısa sürede 4.7 milyon kişi tarafından izlendi ve böylelikle platformda en büyük açılışı gerçekleştiren ikinci yapım oldu. Dizi ülkemizde de BluTV platformu üzerinden yayınlanıyor.

23-01/30/ekran-alintisi.PNG

Neil Druckmann, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Joel ve Ellie’nin yolculuğunu yeniden anlatmamızı bu kadar çok insanın izleyip bağlantı kurması beni küçük düşürdü, onurlandırdı ve açıkçası bunaldım. İnanılmaz oyuncu kadromuz ve ekibimiz Craig Mazin ve HBO ile yaptığımız işbirliği, zaten yüksek olan beklentilerimi aştı. Şimdi ikinci sezonda bunu tekrar yapabilmenin mutlak zevkini yaşıyoruz!”

23-01/30/tlu103_092121_lh_0300.jpg

HBO Max ve The Last of Us ekibi, dizinin resmi Twitter hesabı üzerinden 2. sezonu resmi olarak onayladı. Dizinin yapımcıları Druckmann ve Mazin, yeni sezonda video oyunun 2. partında yaşananların anlatılacağını ima ettiler.

23-01/30/tlu103_091521_lh_0194.jpg

THE LAST OF US 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Dizinin üçüncü bölümünde hayatta kalma uzmanı Bill’in, bir yabancının gelip planları alt üst edene kadar kıyametten tek başına kurtulmaya çalıştığı görülür. Yıllar sonra Joel ve Ellie, Bill'in rehberine ulaşmaya çalışırken kendilerini bir yol ayrımında bulurlar.

The Last Of Us’ üçüncü bölümüyle BluTV’de yayında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin