The Last Of Us yayınlanan ilk bölümüyle çok sevildi! 2. bölümde neler olacak?

Naughty Dog tarafından PlayStation için tasarlanmış bir video oyunundan uyarlanan ve başrollerinde Bella Ramsey ve Pedro Pascal'ın yer aldığ The Last of Us’ın Amerika yayınının ardından Türkiye'de de yayınlandı. Peki The Last of Us dizisinin konusu ne? The Last of Us nerede geçiyor? The Last of Us hangi zamanda geçiyor? The Last of Us dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Pedro Pascal kimdir? Bella Ramsey kimdir?

Volkan Usta
17 Ocak 2023 - 11:37
Kültür Sanat

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, tüm dünyanın heyecanla beklediği ‘The Last Of Us’ dizisinin ilk bölümünü ABD’deki yayınının hemen ardından dün sabah saat 06.30’da yayınladı.

23-01/17/the-last-of-us-dizi-yayinlandi.jpg

Dizinin meraklıları sabah saatlerinde diziye izlemek için BluTV platformuna hücum etti. Dün yayınlanan bölümüyle hem Amerika'da hem de gösterime giren diğer ülkelerdeki meraklıları tarafından çok sevilen dizinin heyecanla 2. bölümü bekleniyor.

23-01/17/hayat-kisa-ejderhalar-ucuyor-house-of-the-dragon-1-sezon-incelemesi-1.jpg

Ayrıca The Last Of Us, pazar gecesi Amerika'da 4.7 milyon seyirci tarafından izlenerek 2010'dan bu yana HBO'nun en iyi açılış yapan 2. dizisi oldu. 

23-01/17/zendaya_1.jpg

Açılış sayılarında sadece House Of The Dragon'un gerisinde olan dizi, Euphoria'nın 2. sezon açılışını ise ikiye katladı.

23-01/17/the-last-of-us-dizi.jpg

THE LAST OF US 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yıl 2033; Cordyceps mantarları tarafından enfekte olan, artık sadece sesin ötesini 'görebilen' ve insan etini arzulayan enfekte insanlar vardır. Hayatta kalan insanlar ise yiyecek, silah ve ellerine geçen her değerli şey için birbirlerini öldürmektedir. Bir kaçakçı olan Joel'in hayatı bu kıyamet olayları sırasında bir panik içinde alt üst olur.

23-01/17/the-last-of-us-hbo-serie-2023.jpg

Daha yayınlanmadan fragmanları ile rekor kıran oyun dünyasının en sevilen yapımlarından olan The Last Of Us sevenlerinin karşısına dizisiyle de çıktı. İlk bölümüyle ekrana gelen dizide, ufak değişikliler olsa da oyuna ve hikayeye sadık kalınarak yapılmış olması, oyunun severlerini bir hayli memnun etmiş vaziyette. Bütünliğe hakim olan ve oyunun çokça benzer sahnesini gördüğümüz dizde özellikle dizinin jenerik müziğinin oyunla aynı olması tüyleri diken diken eden bir başka konu olmuş.

İLGİLİ İÇERİK

Ayrıca Joel'in kızını kaybetmesi ile başlayan süreçte adeta oyunu yeniden mi oynuyoruz dedirten sahneler arasındaydı. Herkes gibi biz de 2. bölümü sabırsızlıkla beklemek zorundayız. 

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin