Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 7. bölümüyle şimdi yayında!

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Behzat Ç'nin yeni macerası Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi BluTV'de 7. bölümüyle yayında. Peki Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 6. bölümde neler oldu? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 7. bölümde neler yaşanacak? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin konusu ne? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi oyuncu kadrosunda kimler var? Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi kaç bölüm olacak? Erdal Beşikçioğlu kimdir?

Volkan Usta
17 Ocak 2023 - 11:30
Viral

Her hafta yeni bölümüyle Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’de izleyicisiyle buluşan ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 7. bölümüyle şimdi yayında.

23-01/17/v-gul.jpg

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 6. bölümde neler yaşandı?

Salih’in ölümden kurtuluşu Memduh’u telaşlandırınca Ateş’le birlikte yaptıkları bütün planlarda değişiklik yapmak zorunda kalırlar. Bu sırada Ferruh’un ifadesiyle Yücel’i gözaltına almak için ellerine fırsat geçen Behzat Ç. ve ekibi, önce geçmişteki bir dosyayı aydınlatmak için kanıt arayışına girerler. Geçmişin sırları ve geleceğin karanlığı arasına sıkışan Behzat Ç., Memduh’u bitirmeye kararlı olan Salih’in bütün sırları aydınlatacak bilgi ve belgelerle birlikte kapısını çalmasıyla bambaşka bir sürprizle karşılaşacaktır. 

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ 7. bölümüyle bugün saat 19.00 itibariyle BluTV’de yayında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin