Ömer dizisi 2. bölümde reytingleri yükseltti! 3. bölümde Ömer ve Reşat karşı karşıya!

Pazartesi akşamları Star'da ekrana gelen, başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar ve Zerrin Sümer'in yer aldığı 'Ömer' dizisi 2 bölümüyle yine çok sevildi! Peki 'Ömer' dizisinin 2. bölümünde ne oldu? 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ömer dizisi uyarlama mı? Ömer dizisi Shtisel uyarlaması mı? Ömer dizisi konusu nedir, ne anlatıyor? Ömer dizisi oyuncuları kimler ve karakterlerin isimleri ne? Ömer dizisi nerede çekiliyor? Ömer reytinglerde kaçıncı oldu? Ömer dizisi nerede, hangi camide çekiliyor? Selahattin Paşalı kimdir? Gökçe Bahadır kimdir? Barış Falay kimdir? 2. bölüm izle! 2. bölüm full izle!

Yapımcılılığını Onur Güvenatam'ın, yönetmenliğini Cem Karcı'nın, senaristliğini Gülizar Irmak'ın üstlendiği Star’ın yeni dizisi 'Ömer', dün akşam yayınlanan 2. bölümüyle reytingini yükseltti!

23-01/17/87687.jpg

'Ömer' dizisinin 2. bölümünde neler oldu?

Babasının beklenmedik tokadıyla sarsılan Ömer, bir yandan onun nasihatlerine uymaya çalışırken bir yandan da Gamze’ye karşı günden güne çoğalan duygularıyla mücadele etmektedir. 

23-01/17/87684.jpg

Oğluyla birlikte yeni yaşamına uyum sağlamaya çalışan Gamze, hayatını devam ettirebilmek için annesinin şartlarını kabul etmek zorunda kalır. Ancak Ömer'e karşı hissettikleri, annesine verdiği sözü tutması önündeki en büyük engeldir. 

23-01/17/87683.jpg

Ailesini bir arada tutmak için çabalayan Nisa, üst üste aldığı kötü haberlere karşı ayakta durmaya çalışırken, kimseye bir şey belli etmemeye çalışır. Fakat onu bekleyen zor günlerin farkındadır.

23-01/17/87688.jpg

Reşat, Ömer’i tehlikeli gördüğü bu ilişkiden uzak tutmak için tüm gücüyle çabalarken, uygun bir gelin adayı ile tanıştırmanın hazırlığına girer. Ömer ve Gamze her şeye rağmen birbirlerinin gözlerinin içine bakmaya cesaret ettiklerinde onları bekleyen büyük bir sürprizden haberleri yoktur.

23-01/17/87689.jpg

Ömer dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3. bölümde neler olacak? 

2. bölüm finalinin hemen ardından yayınlanan 'Ömer'in 3. bölüm fragmanında şu gelişmeler yaşanıyor;

Ailesine karşı aşkını savunan Ömer, "Ben bir kadını seviyorum!" diyerek Reşat'ı karşısına alır... Dolaylı yoldan aynı kaderi paylaşan Nisa ve Gamze'nin yakınlaşması ise bölüme damga vuracak. Peki Ömer "Ben kızımı kaybettim, oğlumu da öyle kolay kolay kaybedemem!" diyen babasına karşı tavrı ne olacak? 

İşte detaylar:

İLGİLİ İÇERİK

'Ömer' dizisinin konusu ne? Gerçek bir hikayeyi mi anlatıyor? Uyarlama mı? Dizi nerede çekiliyor?

Dizi çekimlerinin Üsküdar'da gerçekleştiği Shtisel dizisinin uyarlaması 'Ömer' dizisi; yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve Ömer'in tüm imkânsızlıklara rağmen tutunacakları aşklarını konu ediniyor. 

'Ömer' dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Hangi isimler hangi karakteri canlandırıyor?

Başarılı oyuncuları bir araya getiren 'Ömer' dizisinde; Ömer’i Selahattin PaşalıÖmer’in büyük bir aşkla bağlanacağı Gamze karakterini ise Gökçe Bahadır canlandırıyor. Barış Falay’ın Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar'ın ablası Nisa karakterini canlandırdığı dizinin başlıca rollerinde Zerrin SümerGülçin Kültür ŞahinOnur BilgeGamze KaradumanSerpil GülMuharrem Türkseven ve Melike Güner yer alıyor.

ÖMER DİZİSİ 2. BÖLÜM FULL İZLE! ÖMER 2. BÖLÜM İZLE!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin