The Magicians'a 5. sezon onayı çıktı! The Magicians 5. sezon detayları!

Syfy'ın popüler dizisi The Magicians için resmi 5. sezon onayı çıktı.

Lev Grossman'ın çok satan fantastik roman üçlemesine dayanarak küçük ekranlara uyarlanan "The Magicians"ın seneye de ekranlarda olacağı kesinleşti!

THE MAGICIANS'IN 5. SEZONU DA OLACAK!

Şu sıralar dördüncü sezonu devam eden dizi, 2020 senesi içinde izleyiciyle buluşacak resmi 5. sezon onayını aldı.

John McNamara ve Sera Gamble'ın showrunner'lığını üstlendikleri yapımın yeni sezonunda, dizinin başlangıcından bu yana yürütücü yapımcı olarak görev yapan Henry Alonso Myers da (Ugly Betty) showrrunner olarak hizmet verecek.

19-01/31/the-magicians-dizisi.jpg

NBCUniversal Cable Entertainment Senaryolu İçerikler Başkanı Bill McGoldrick konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

"The Magicians, Syfy için çıtayı yükselten; her sezon yükselen bir ivme kazanan ve kanala yeni izleyiciler çeken bir yapım. Hikaye anlatımında sınırları zorlamaya devam edeceği yeni bir sezon hakkı kazanan diziyle gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Devam etmekte olan sezonun hikayesinde daha önce karşılaştıkları hiçbir şeye benzemeyen bir dünyaya giren kahramanlarımızın kimliklerini hatırlamak ve birbirlerini yeniden keşfetmek için sergiledikleri mücadeleye tanıklık ettiğimiz dizinin oyuncu kadrosunda Jason Ralph, Stella Maeve, Olivia Taylor Dudley, Hale Appleman, Arjun Gupta, Summer Bishil, Rick Worthy, Jade Tailor, Brittany Curran ve Trevor Einhorn gibi isimler rol alıyor.

19-01/31/the-magicians-syfy.jpg

McNamara, Gamble, Chris Fisher, Myers, Laurie Lieser, David Reed, Groundswell Productions'tan Michael London ve Janice Williams projenin yürütücü yapımcılığını oluşturan isimler.

The Magicians, Çarşamba akşamları Syfy ekranlarına gelmeye devam ediyor.

"The Magicians" 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin