The Marvelous Mrs. Maisel 2 sezon için sipariş aldı

Gilmore Girls'ün yaratıcısından yeni bir komedi dizisi daha geliyor. The Marvelous Mrs. Maisel, iki sezon için sipariş aldı.

Berfu Özlen
11 Nisan 2017 - 16:10
Gündem

Amazon, Gilmore Girls'ün yaratıcısı Amy Sherman-Palladino'ya yeni bir komedi dizisi için 2 sezonluk sipariş verdi. The Marvelous Mrs. Maisel, Amazon tarihinde yayınlanmadan 2 sezonluk anlaşma yapan ilk dizi oldu.

2013 senesinden beri TV yayıncılığı yapan Amazon, izleyicilerine kaliteli içerik sunmak için pilot bölüm siparişlerinde her zaman seçici olmuştur Netflix ile girdiği rekabette, yeni dizilere fazlasıyla yer veren Amazon, online dizi sektöründe iddialı isimlerden biri.

Amazon'dan başarılı yapımlar

Bir çok ödül kazanan Transparent'ın yanında, Bosch, The Man in the High Castle ve Mozart in the Jungle gibi yapımlarla kalitesini kanıtlayan Amazon, henüz yayın hayatına başlamayan ümit vadedici yapımlara da ev sahipliği yapıyor. The Tick, I Love Dick ve Jean-Claude Van Johnson gibi yapımlar, yayın tarihlerini bekliyor.

1950'lerin Amerika'sında bir kadın stand-upçı.

Deadline'ın haberine göre Amazon farklı bir tarzda diziye kollarını açtı. The Marvelous Mrs. Maisel, Miriam Midge Maisel isimli 1950'li yılların Musevi ev kadını portresini çiziyor. Maisel dizide, zamana aykırı bir biçimde stand-up kariyerinde bir yerlere gelmeye çalışan bir kadın karakter olacak. Maisel'i Rachel Brosnahan'ın canlandıracağı dizinin bir diğer yıldızı is Maisel'in kocası Tony Shalhoub rolündeki Michael Zegen. 

17-04/11/tony-shalhoub-and-rachel-brosnahan-in-the-marvelous-mrs-maisel.jpg

The Marvelous Mrs. Maisel, pilot bölümü ile şimdiden Amazon takipçilerinin beğenisini kazandı. Mad Men tarzı 50'li yılların temasını komedik bir ton ile işleyen dizi, sadece Palladino ve Gilmore Girls hayranlarına değil, herkese hitap ediyor.

Dizinin henüz yayın tarihi belli değil. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin