The Mindy Project final sezonu fragmanı yayınlandı!

Online yayın platformalarından Hulu, The Mindy Project'in 6. ve final sezonundan ilk fragmanı paylaştı.

Volkan Küçükel
03 Eylül 2017 - 14:36
Gündem

Online yayın platformalarından Hulu, "The Mindy Project"in 6. ve final sezonundan ilk fragmanı paylaştı.

THE MINDY PROJECT 6. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI!

Fragmanda Mindy'nin Ben ile olan sallantılı ilişkisine rağmen şükredecek çok şeyi olduğunu fark ettiğini görüyoruz: "Harika bir işim, harika bir oğlum var..."

Görüntülerde ayrıca Mindy'nin eski sevgilileri Cliff Gilbert ve Brendan Deslaurier'a da rastlıyoruz.

1.5 dakika süreli fragmanda Mindy'nin yeni rakibini canlandırmaya hazırlanan Modern Family'den Emmy ödüllü Julie Bowen ile Adam Pally ve Rhea Perlman gibi fanların favori oyuncuları da yer alıyor.

17-09/03/the-mindy-project-6-sezon-foto.jpg

Başarılı çalışma kariyerine rağmen romantik ilişkiler konusunda talihsizlikler yaşayan Mindy Lahiri'nin maceralarını izlemeye devam ettiğimiz dizinin oyuncu kadrosunda Ed Weeks (Jeremy Reed), Ike Barinholtz (Morgan Tookers), Beth Grant (Beverly), Xosha Roquemore (Tamra Webb) ve Fortune Feimster (Colette Kimball-Kinney) gibi isimler rol alıyor.

Bu arada son olarak HBO'nun başarılı mini dizisi Big Little Lies'ta rol alan ünlü aktris Reese Witherspoon'ın final sezonuna konuk oyuncu olarak katıldığı geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu.

THE MINDY PROJECT FİNAL SEZONU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

The Mindy Project'in 10 bölümlük final sezonu 12 Eylül Salı gününden itibaren haftalık yayınla Hulu takipçileriyle buluşmaya başlayacak.

"The Mindy Project" 6. sezon (Final sezonu) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin