The Neighborhood 5. sezon öncesi önemli değişiklik var!

CBS'nin sevilen komedi dizisi "The Neighborhood"da önemli bir değişiklik yaşandı. Beşinci sezonda dizi ekibi yenileniyor! Detaylar...

Amerikan ulusal kanallarından CBS'nin sevilen komedi dizisi "The Neighborhood"da önemli bir değişiklik yaşandı.

THE NEIGHBORHOOD'DA SHOWRUNNER AYRILDI!

Sonuna yaklaştığımız dördüncü sezonun çekimleri sona ermişken showrunner ve yönetici yapımcı olarak dümenin başındaki isim olan Meg DeLoatch'ın ekipten ayrıldığı öğrenildi.

Beşinci sezon onayını almış olan dizinin yeni sezon hazırlıkları öncesinde buna bağlı olarak yeni showrunner arayışlarına başlandı. Yeni showrunner'ın gelişiyle birlikte beşinci sezon yazar ekibi de yeniden oluşturulacak.

DeLoatch'ın, CBS Studios ile yapmış olduğu genel anlaşma doğrultusunda yeni dizi projeleri üzerinde geliştirme çalışmalarına ağırlık vereceği belirtiliyor.

Family Reunion yaratıcı/yönetici yapımcısı DeLoatch, The Neighborhood'a geçen Haziran ayında katılmış ve Cedric the Entertainer ve Max Greenfield'ın başrollerini paylaştığı komedi dizisinden üçüncü sezonun sonunda ayrılan yaratıcı/yürütücü yapımcı/showrunner Jim Reynolds'ın yerine geçmişti.

22-03/28/the-neighborhood-izle.jpg

DELOATCH'IN KARİYERİ

Bir komedi emektarı olan DeLoatch, son dönemde 2020 ve 2021 yıllarında iki NAACP Image Ödülü ve 2020 yılında WGA Ödülü adaylığı aldığı Netflix sitcom'u Family Reunion'ın yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı olarak ses getirdi. UPN'nin romantik komedisi Eve'in yaratıcılığını ve yürütücü yapımcılığını üstlenen isim ayrıca TV One'ın komedi dizisi Here We Go Again'de hem yazarlık hem de yönetici yapımcılık yaptı. DeLoatch'ın önceki dizi çalışmaları arasında Fuller House, Raven's Home, Austin & Ally, Born Again Virgin, Bette ve Brothers yer alıyor.

THE NEIGHBORHOOD NASIL BİR DİZİ?

The Neighborhood'un hikâyesi; Midwest'in en dost canlısı adamı Dave Johnson'ın (Max Greenfield) ailesiyle birlikte Los Angeles'ta yeni bir muhite taşınmasıyla gelişen komik olayları konu ediniyor. Aile yeni yaşamına başlar ancak buradaki hiç kimse kendilerinin aşırı komşuluklarını ve dost canlısı hallerini fazla takdir etmemektedir!

22-03/28/cbs-dizileri.jpeg

Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

- Cedric the Entertainer (Calvin Butler)
- Max Greenfield (Dave Johnson)
- Beth Behrs (Gemma Johnson)
- Tichina Arnold (Tina Butler)
- Sheaun McKinney (Malcolm Butler)
- Marcel Spears (Marty Butler)
- Hank Greenspan (Grover Johnson)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin