The Night Shift iptal edildi!

NBC'nin medikal türdeki dizisi The Night Shift ekranlara veda etti.

2014 yazında ekran macerasına başlayan ve geride bıraktığımız yaz döneminde 4. sezonunu noktalayan NBC'nin medikal draması "The Night Shift" için yolun sonuna gelindi.

THE NİGHT SHIFT'E VEDA ETTİK!

Yayıncı kanal The Night Shift'i resmen iptal etti. Buna göre dizinin 5. sezonu olmayacak.

Gabe Sachs ve Jeff Judah ikilisince yaratılan; San Antonio Memorial Hastanesi'ndeki doktor, hemşire ve sağlık görevlerinin yaşadıklarına ışık tutan medikal türdeki dizi, ekran macerasını sessiz sedasız sürdürdü ve tamamladı diyebiliriz.

Sony Pictures TV yapımcılığındaki dizi yayın hayatına başladığı 2014 yazında elde ettiği izlenme oranlarıyla beklentileri aşmış, ikinci sezonunda 2015 sezon ortası dönemde izleyicilerle buluşmasının dışında sürekli olarak yaz döneminde ekranlara gelmişti.

17-10/14/the-night-shift-nbc.jpg

THE NIGHT SHIFT REYTİNGLERİ

Eoin Macken, Jill Flint, Brendan Fehr, Robert Bailey Jr., JR Lemon, Tanaya Beatty ve Scott Wolf gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin dört sezonu boyunca elde ettiği izlenme oranları sezon sezon şöyle oluştu:

1. sezon: 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.4 reyting oranı ve 6.59 milyon izleyici
2. sezon: 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.3 reyting oranı ve 5.29 milyon izleyici
3. sezon: 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.0 reyting oranı ve 4.99 milyon izleyici
4. sezon: 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 3.84 milyon izleyici

17-10/14/the-night-shift-dizisi.jpg

NBC Entertainment Başkanı Jennifer Salke konuyla ilgili yaptığı açıklamada "The Night Shift dört sezon boyunca yardıma en çok ihtiyacı olanlar için kanlarını, terlerini ve zamanlarından tereddüt etmeden vazgeçen kahraman doktor, hemşire ve sağlık görevlilerini bizlere sundu.

Özverili ve gösterişli çalışmaları için muhteşem yaratıcı ve yürütücü yapımcılarımız Gabe Sachs ve Jeff Judah'a, benzersiz oyuncu kadrosu ve ekibimize ve bizlere candan bir şekilde kollarını açan Albuquerque, N.M. şehrine teşekkürlerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

NBC'nin diğer medikal draması Chicago Med ekran macerasını sürdürürken; gelecek sezonlar için geliştirdiği projeler arasında David Schulner, Peter Horton ve Universal TV ortaklığında hazırlanan medikal türdeki Bellevue dizi projesi yer alıyor.

"The Night Shift" 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin