The Originals 5. sezonuyla final yapıyor!

The Originals 5. sezonuyla final yapmaya hazırlanıyor. Julie Plec'in San Diego Comic Con panelinde yaptığı duyuruya göre yaklaşmakta olan 5. sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak

Volkan Küçükel
31 Temmuz 2017 - 14:38
Gündem

The CW'nun The Vampire Diaries uzantısı dizisi The Originals'ta yolun sonuna geliyoruz!

THE ORIGINALS 5. SEZON AYNI ZAMANDA FİNAL SEZONU OLACAK!

Showrunner Julie Plec'in San Diego Comic Con panelinde yaptığı duyuruya göre yaklaşmakta olan 5. sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

17-07/31/julie-plec-twitter.png

Joseph Morgan'ın Klaus Mikaelson karakteri ve ailesinin New Orleans'ta yaşadıklarını anlatan dizide Daniel Gillies, Phoebe Tonkin, Charles Michael Davis, Yusuf Gatewood ve Riley Voelkel gibi isimler rol alıyor.

Bonanza Productions Inc., My So-Called Company, Alloy Entertainment, Warner Bros. Television ve CBS Television Studios ortak yapımcılığındaki dizide Plec ile birlikte Leslie Morgenstein yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

Yaz döneminde 5. sezon onayını alan The Originals, dördüncü sezonunda reyting oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 940 bin izleyici ortalamalarını yakalamıştı.

17-07/31/the-originals-final-sezonu.jpg

The Originals yaz döneminde gelen yeni sezon onayıyla The CW'nun 2017-18 sezonu için onay verdiği eski diziler arasına katılmıştı. iZombie, Arrow, Legends of Tomorrow, The Flash, Supergirl, Jane the Virgin, Crazy Ex-Girlfriend ve Supernatural yeni sezon için dönen diğer diziler olurken No Tomorrow ve Frequency ise iptali görmüştü.

The Originals, Plec'in ise The CW için hazırladığı dört dizi arasında bulunuyor. The Vampire Diaries ve The Originals dışında The Tomorrow People ve Containment, yapımcının adını yazdırdığı diğer yapımlar.

"The Originals" final sezonu fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin