Twilight yaratıcısından Starz'a yeni doğaüstü gerilim dizisi:"The Rook"

Twilight yaratıcısı Stephenie Meyer ve The Night Manager'dan Stephen Garrett ikilisinin arkasında olduğu yeni doğaüstü gerilim dizisi "The Rook"u tanıyalım...

Volkan Küçükel
31 Temmuz 2017 - 00:38
Gündem

Starz kanalından doğaüstü casus gerilimi türünde yeni bir dizi geliyor: "The Rook".

Lionsgate ve Liberty Global ortak yapımcılığında hazırlanıp Amerika'da Starz kanalında ve Liberty Global'ın uluslararası platformlarında izleyicilerle buluşacak dizinin arkasında ise Twilight yaratıcısı Stephenie Meyer ve The Night Manager'dan Stephen Garrett ikilisi bulunuyor. Dizinin ilk duyurusu TCA Basın Turu sırasında Starz Başkan ve CEO'su Chris Albrecht trafından yapıldı.

"THE ROOT" KONUSU

Hikayesi Londra merkezli The Rook'un hikayesi; kendi olağanüstü yetenekleriyle uğraşırken gizemli doğaüstü düşmanlar tarafından takip edilmeye başlanan genç bir kadını merkezine alıyor.

17-07/31/daniel-omalley-kitaplari.jpg

Genç kadın bir gün hafızası tamamen silinmiş şekilde parkta uyanır ve efrafı hepsi lateks eldiven giymiş cesetlerle çevrilidir. Anılarını çalan hainler başlamış oldukları işi bitirmeden önce İngiltere'nin en gizli (doğaüstü) teşkilatının başındaki konumunu sürdürmek ve geçmişini ortaya çıkarmak için savaşmak zorundadır. Bu sırada tümüyle kendine özgü yeteneklere sahip olduğunu da keşfedecektir.

THE ROOK 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Daniel O'Malley'in 2012'de yayımlanan aynı isimli romanından oyun yazarı ve senaristler Sam Holcroft (Rules for Living) ve Al Muriel (Precious & Rich) ikilisince ekranlara uyarlanan The Rook, 2018 senesi içinde Amerika'da Starz ekranlarında ve Liberty'nin Avrupa, Latin Amerika ve Karayipler'deki platformlarında izleyicilerle buluşacak. Lionsgate dizinin dünya çapındaki dağıtımını üstlenecek.

17-07/31/stephenie-meyer.jpg

Starz patronu Chris Albrecht yeni projeleriyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Stephen Garrett ve Stephenie Meyer'in yeteneklerini yaratıcı ailemize eklemekten; Lionsgate Televizyon Grubu ile Liberty Global ile ortaklığımızdan dolayı heyecan duyuyoruz. The Rook, ilk sahnesinden itibaren bağımlılık yapıyor ve televizyonda en büyüleyici ve heyecanlı kadın kahramanlarından biri olacağına inandığımız şeyleri sunuyor."

The Rook'un yapımcılarından Meyer şu sıralar fantastik gerilim türündeki Down A Dark Hall projesi ile de ilgilenirken prodüksiyon partneri Meghan Hibbett bu projede yürütücü yapımcı olarak yer alacak. Garrett ise geçen senenin Emmy, Altın Küre ve BAFTA ödüllü mini dizisi The Night Manager kadrosunda yer almıştı.

17-07/31/meyer.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin