The Other Two 2. sezon olacak mı?

Comedy Central, çiçeği burnunda komedisi The Other Two'ya 2. sezon onayını verdi. The Other Two 2. sezon detayları...

Chris Kelly ve Sarah Schneider ikilisince yaratılan Comedy Central dizisi "The Other Two" 2. sezon onayını aldı.

THE OTHER TWO'YA ERKEN YENİ SEZON ONAYI!

10 bölümden oluşan ilk sezonu devam etmekte olan dizi böylelikle takipçilerini hiç bekletmeden bir sezonu daha garanti altına almış oldu.

19-03/05/the-other-two-afis.jpg

Onay haberi TCA Basın Turu'nda Comedy Central Başkanı Kent Alterman'dan gelirken bu duyuru dizinin oyuncu kadrosu ve yürütücü yapımcıları için hoş bir sürpriz oldu.

"THE OTHER TWO" REYTİNGLERİ

The Other Two'nun ilk sezonu izlenme oranlarında şimdiye kadarki performansıyla 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.11 reyting ve 0.214 milyon izleyici ortalamasını tutturmuş durumda.

19-03/05/tot-dizisi.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Sit-com'un oyuncu kadrosunda Drew Tarver, Heléne Yorke, Case Walker, Molly Shannon ve Ken Marino gibi isimler yer alıyor.

Chris Kelly, Sarah Schneider, Lorne Michaels, Andrew Singer ve Tony Hernandez projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin