Wrecked 4. sezonu için geri dönmeyecek!

TBS komedisi Wrecked resmen iptal edildi...

Bir uçak kazasının ardından ıssız adaya düşen birbirine yabancı bir grup insanın yaşadıklarını ekranlara getiren Lost'un parodisi niteliğindeki "Wrecked" ile buraya kadar!

WRECKED 4. SEZON OLMAYACAK!

Yayıncı kanal TBS, üç sezonu deviren komedi dizisini resmen iptal etti.

Buna göre dizinin 4. sezonu olmayacak.

19-03/05/zach-cregger-twitter.jpg

"WRECKED" REYTİNGLERİ

02 Ekim 2018'de tamamlanan üçüncü sezonuyla izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.32 reyting ve 846,000 izleyici ortalamasını elde eden Wrecked, bir önceki sezonuna kıyasla sırasıyla %19 ve %16'lık düşüş göstermişti.

19-03/05/wrecked-dizisi.jpg

Dizi, kanalın diğer orijinal dizileri ile kıyaslandığında ise reytinglerde ortalama bir konumda bulunuyordu.

"WRECKED" OYUNCU KADROSU

Zach Cregger, Ally Maki, Asif Ali, Brian Sacca, Brooke Dillman, Jessica Lowe, Rhys Darby ve Will Greenberg gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran yapımda Rob Corddry, Eugene Cordero, Jonno Roberts, Karan Soni, Rachel House, Robert Baker ve Will Hines gibi pek çok tanıdık ismi konuk oyuncu olarak izledik.

19-03/05/wrecked-iptal-edildi.jpg

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu James Griffiths, Jordan Shipley, Justin Shipley ve Moses Port'tan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin