The Outpost dizisi 4. sezon onayını şimdiden cebe koydu!

The CW kanalının fantastik dizisi The Outpost henüz 3. sezonu başlamadan 4. sezon onayını aldı! Yeni sezon ne zaman başlayacak? Detaylar...

The CW kanalının fantastik-macera türündeki dizisi "The Outpost" daha uzun süre ekranlarda kalmaya niyetli!

THE OUTPOST 3. SEZONU BAŞLAMADAN 4. SEZON ONAYINI ALDI!

İki sezonu deviren, 08 Ekim 2020'de üçüncü sezonunu açmaya hazırlanan yapım şimdiden bir sezonluk daha onay aldı. Diğer bir deyişle dizinin 4. sezonu onaylandı.

Gelişme, dizinin yapımcı kadrosundan Dean Devlin tarafından sosyal medya üzerinden açıklandı.

20-09/21/dean-devlin-twitter.jpg

THE OUTPOST 4. SEZON DETAYLARI

Buna göre dizinin 4. sezonu 13 bölümden oluşacak.

Dördüncü sezon çekimlerine ise bu hafta Sırbistan'da başlanacak.

İzlenme oranlarında ilk sezonunda 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.14 reyting ve 628,000 izleyici ortalaması elde eden The Outpost geride kalan ikinci sezonunu ise 0.13 reyting ve 590,000 izleyici ortalaması ile tamamlamıştı.

20-09/21/the-outpost-4-sezon-onayi.jpeg

Blackblood ırkından tek kalan Talon'un ailesini öldürenleri bulmak için çıktığı macerayı ve güçlerini keşfetmesini konu edinen yapımın oyuncu kadrosunda Jessica Green, Jake Stormoen, Imogen Waterhouse, Anand Desai-Barochia, Andrew Howard, Robyn Malcolm, Kevin McNally, Aaron Fontaine, Glynis Barber gibi isimler yer alıyor.

"The Outpost" (The CW) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin