The Outsider 1. sezon 9. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Stephen King romanından uyarlanan korku-gizem türündeki The Outsider dizisinin yeni bölümünde neler olacak? The Outsider 1. sezon 9. bölüm konusu ve fragmanı...

Gizem ve korku öğelerini harmanlayan HBO dizisi "The Outsider" geçtiğimiz hafta "Foxhead" isimli sezonun sekizinci bölümüyle ekranlardaydı.

THE OUTSIDER 1. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Stephen King'in aynı isimdeki romanının ekran uyarlaması olan dizinin yayınlanan son bölümünde; Claude, Tennessee'deki erkek kardeşi Seale ile yeniden bağlantı kurar ve yanına gider. Bu esnada Holly, Ralph, Yunis ve Andy kötü gücü tecrit etmek, olası bir suçlamada masumiyetini kanıtlamak ve olası yeni bir ölümü engellemek için Claude'yi takip ederler. Bu arada yerel bir mağara festivalini ziyaret eden bir aile kıl payı tehlikeli bir karşılaşmadan kurtulur.

20-03/01/the-outsider-1x09-foto3.jpg

THE OUTSIDER 1. SEZON 8. BÖLÜM REYTİNGLERİ!

J.D. Dillard'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümü izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.27 reyting oranı ve 0,978 milyon izleyici rakamlarını elde ederek başarılı grafiğini sürdürdü.

The Outsider'ın ilk sezonu 10 bölümden oluşurken sezon 08 Mart 2020'de yayınlanacak bölümle son bulacak.

THE OUTSIDER 1. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dennis Lehane'nin senaryosunu kaleme alıp, Charlotte Brändström'ün (The Witcher, Counterpart) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümü "Tigers and Bears" 01 Mart 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

The Outsider'ın yeni bölümleri Türkiye'de her Pazartesi 22:00'de beIN SERIES SCI-FI'dan izlenebilmekte.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-03/01/the-outsider-1x09-foto5.jpg

THE OUTSIDER 1. SEZON 9. BÖLÜM KONUSU

Kasabada bulunmalarının gerçek gayesini yerel polis teşkilatından gizlemelerinin ardından Ralph (Ben Mendelsohn) ve Yunis (Yul Vazquez) mağara festivalinde yaşanan olayla ilgili bazı tanıklarla görüşme gerçekleştirirlerken; Holly (Cynthia Erivo) ve Andy (Derek Cecil) ise olay yerini ziyaret ederler.

Claude (Paddy Considine) olaylardaki rolünün ağırlığının üstesinden gelmeye çalışırken; grup bir sonraki hamlesini tasarlar.

THE OUTSIDER YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-03/01/the-outsider-1x09-foto1.jpg

20-03/01/the-outsider-1x09-foto2.jpg

20-03/01/the-outsider-1x09-foto4.jpg

20-03/01/the-outsider-1x09-foto6.jpg

"The Outsider" (HBO) 1. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin