The Passage 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Fox kanalının gizem, bilim-kurgu, gerilim türündeki yeni dizisi The Passage ekran macerasına başladı. The Passage 1. sezon 2. bölümde neler olacak? Yeni bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Fox'un yeni sezon dizilerinden "The Passage", "Küçük bir kız tüm insanlığı kurtarabilir mi?" sloganıyla ekran macerasına başladı.

THE PASSAGE İLK BÖLÜMÜYLE EKRANLARDAYDI

Justin Cronin'in çok satan epik üçlemesinin ismini taşıyan taşıyan The Passage'ın hikayesinde; gizli bir devlet tesisinde yürütülen, insanların yaşlanmasını yavaşlatacak; sonucunda ya tüm hastalıkları tedavi edebilecek ya da insan ırkının çökmesine neden olabilecek "NOAH" ismindeki bilimsel bir projenin yürütülmesi esnasında gerçekleşen tersliklerin getirdikleri konu ediliyor.

İşlerin beklendiği gitmemesi sonrasında son derece güçlü, insanların zihinlerini etkileyebilen ve vampire benzeyen yaratıklar yoğun bir açlık duygusuyla insanlığın sonunu getirebilecek virüsün dünyaya yayılmasına yol açmaya başlarlar. Hikayenin merkezinde bilimsel deney için seçilen deneklerden biri olan 10 yaşındaki Amy Bellafonte ile onu korumaya çalışan federal ajan Brad Wolgast yer alıyor. Amy'nin hayatı önemlidir çünkü kurtuluşa giden yoldaki anahtar kişidir...

THE PASSAGE AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Liz Heldens'in senaryosunu kaleme alıp, Jason Ensler & Marcos Siega'nın yönetmen koltuğunda oturduğu bölümle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.3 reyting oranı ve 5.23 milyon izleyici rakamlarını elde ederek ekran serüvenine iyi bir başlangıç yapmış oldu.

19-01/16/the-passage-1x02-foto1.jpg

Ulusal kanal dizileri içinde The Neighborhood ve The Good Doctor ile birlikte günün en çok izlenen dizileri arasında yer alan The Passage bakalım bu iyi rakamlarını önümüzdeki haftalara taşıyabilecek mi...

THE PASSAGE 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Jason Ensler'in yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "You Owe Me a Unicorn" 21 Ocak 2019 Pazartesi akşamı Fox ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

THE PASSAGE 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Amy Bellafonte (Saniyya Sidney) ve yaralanmış haldeki Brad Wolgast (Mark-Paul Gosselaar), Richards'tan (Vincent Piazza) kaçışını sürdürürken; ikili Brad'in yeri bulunması zor olan ordudan eski eğitmeni Lacey Antoine'nin (Kecia Lewis) yanına sığınmaya çalışır.

Bu esnada Lila (Emmanuelle Chriqui) kendilerine uzaktan yardımcı olmaya uğraşmaktadır.

19-01/16/the-passage-1x02-foto2.jpg

Diğer tarafta, NOAH projesinde Dr. Lear (Henry Ian Cusick) araştırmasına Fanning'i (Jamie McShane) dahil etmeye zorlayan kararlar üzerinde kafa yormaktadır.

Çin'deki salgın hastalığın yaygınlaşması ve buna bir çare bulunabilmesi konusunda yoğunlaşılırken virüsün Anthony Carter (McKinley Belcher III) üzerinde test edilmesine de başlanır.

THE PASSAGE YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-01/16/the-passage-1x02-foto3.jpg

19-01/16/the-passage-1x02-foto4.jpg

19-01/16/the-passage-1x02-foto5-1547644577.jpg

19-01/16/the-passage-1x02-foto6.jpg

19-01/16/the-passage-1x02-foto7.jpg

"The Passage" 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin