The Purge (Arınma Gecesi) dizisinin başrolleri belli oldu!

The Purge film serisinin yapımcılarının televizyon dizisi projesinin oyuncu kadrosu şekilleniyor. The Purge dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
27 Şubat 2018 - 02:05
Gündem

Aynı isimdeki film serisinden ekranlara uyarlanıp USA Network ve Syfy ekranlarına gelecek "The Purge" dizisinin başrollerine Gabriel Chavarria (East Los High, War for the Planet of the Apes) ve Jessica Garza (Six) getirildi.

18-02/27/the-purge-dizisi-oyunculari.jpg

"THE PURGE" DİZİSİNİN KONUSU

The Purge film serisinin yaratıcısı James DeMonaco, filmlerin yapımcısı Blumhouse Prods.'un televizyon bölümü Blumhouse Television ve Universal Cable Productions'ın arkasında olduğu dizinin hikayesi; Amerika'da her sene her türlü suç eyleminin yasal olduğu 12 saatlik yeni bir dönemi karşımıza getirirken önceki film serisinden tamamen farklı bir olay örgüsünü bizlere sunacak. Dizinin, 04 Temmuz 2018 tarihinde vizyona girecek film serisinin yenisi The First Purge ile bağlantılı olması planlanıyor.

Gabriel Chavarria dizide ABD Deniz Kuvvetleri piyadesi Miguel karakterine hayat verecek. Miguel, küçük kızkardeşi Penelope'dan (Garzia) şifreli bir mektup almasının ardından Arınma Gecesi'nde kasabaya geri döner ve en çok değer verdiği şeyi, ailesini korumak için sokaklardaki anlamsız şiddete karşı hazırlık yapmaya başlar.

Emmy adayı East Los High'daki Jacob Aguilar rolüyle bilinen Chavarria; Aquarius, Southland ve Major Crimes gibi çeşitli dizilerde konuk oyunculuk yaptı. War For the Planet of the Apes, Lowriders ve Freedom Writers ise aktörün rol aldığı filmler arasında bulunuyor.

Jessica Garzia'nın Penelope karakteri ise Arınma ile ilgili bir tarikat oluşumuna bağlı birisi. Karizmatik liderlerinin emriyle kendisini feda etmek için söz veren Penelope, Arınma Gecesi'nin korkunç gerçeklerine maruz kaldığında inançlarını test etmeye başlayacaktır.

Garzia, History Channel'ın ikinci sezonu yaklaşan dizisi Six'teki Anabel Ortiz karakteriyle hatırlanabilir. Modern Family, Pure Genius, NCIS ve Sweet/Vicious aktrisin konuk oyuncu olarak yer aldığı yapımlar.

İLGİLİ İÇERİK

Senarist DeMonaco ile birlikte Platinum Dunes, DeMonaco'nun uzun süreli iş ortağı Sebastien K. Lemercier ve Thomas Kelly projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

İlk sezonu için 10 bölümlük sipariş verilen The Purge dizisinin çekimlerine Nisan ayında başlanması planlanıyor. Dizinin ne zaman izleyicilerle buluşacağı şimdilik belirsiz.

"The Purge(2003)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin