Joseph Morgan yeni dizisini buldu: Gone Baby Gone

Fox'un deneme bölümü siparişini verdiği Gone Baby Gone uyarlaması dizinin erkek başrolü Joseph Morgan'ın oldu. Gone Baby Gone dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
26 Şubat 2018 - 23:35
Gündem

Bu ayın başlarında Fox'tan resmi deneme bölümü siparişini kapan, 2007 yılında beyaz perdeye uyarlanan Dennis Lehane'nin çok satan romanı "Gone Baby Gone"ın (Kızımı Kurtarın) dizi uyarlamasının erkek başrolü belli oldu.

The CW'nun The Vampire Diaries ve spinoff'u The Originals dizilerinde canlandırdığı Klaus Mikaelson karakteriyle tanınan aktör Joseph Morgan, henüz ismi netleşmeyen uyarlama dizi projesinin oyuncu kadrosuna katıldı.

18-02/27/gony-baby-gone-kitap.jpg

"GONE BABY GONE" UYARLAMASI DİZİNİN KONUSU

20th Century Fox TV ve Ben Affleck'in ilk yönetmenlik deneyimini yaşadığı 2007 yapımı filmin arkasındaki Miramax ortaklığında, Black Sails'in ortak yaratıcısı Robert Levine'in (Touch, Human Target, Judging Amy) senaristliğinde hazırlanan dizinin hikayesi Patrick Kenzie (Morgan) ve Angela Gennaro isimlerinde zeki, sokakları iyi bilen ve mükemmel bir uyuma sahip özel dedektiflerin Boston'ın zorlu işçi sınıfı Dorchester bölgesindeki maceraları üzerine odaklanıyor.

Morgan'ın hayat vereceği Patrick Kenzie rolünü film uyarlamasında Casey Affleck canlandırmıştı.

18-02/27/joseph-morgan.jpg

37 yaşındaki Morgan, çekimleri sona eren The Originals dizisinin 20 Nisan'da prömiyerini gerçekleştirecek beşinci ve final sezonunda izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncunun kariyerinde Master and Commander: The Far Side of the World, Alexander gibi filmlerle Doc Martin ve Casualty gibi diziler de bulunuyor.

Levine ile kitabın yazarı Dennis Lehane projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

Phillip Noyce'un (The Resident) yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin pilot bölüm oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin