The Punisher'ın 2. sezon hikayesine üç yeni karakter!

Netflix'in popüler Marvel dizisi The Punisher'ın oyuncu kadrosuna Josh Stewart, Floriana Lima ve Giorgia Whigham dahil oldular.

Volkan Küçükel
26 Şubat 2018 - 21:57
Gündem

Ailesinin katledilmesinden sorumlu olan suçluları cezalandırmayı amaçlayan eski bir deniz piyadesi Frank Castle'ın kendisini askeri bir komplonun içinde bulmasıyla şekillenen olayları konu edinen Netflix'in Marvel uyarlaması dizilerinden "The Punisher"ın 2. sezonu için oyuncu kadrosuna yeni takviyeler yapılıyor.

Josh Stewart (Shooter), Floriana Lima (Supergirl) ve Giorgia Whigham (Scream) üçlüsü yeni sezonun hikayesinde düzenli rollerle karşımıza çıkacak yeni yüzler olacaklar.

18-02/26/the-punisher-2-sezon-kadro.jpeg

THE PUNISHER 2. SEZONUN YENİ KARAKTERLERİNİ TANIYALIM!

Oyuncuların dizide canlandıracakları karakterlere bakacak olursak;

- Josh Stewart; sakin dış görünümü, acımasız iç dünyasını maskeleyen John Pilgrim karakterine hayat verecek. John, şiddet olaylarıyla geçen yaşamını geride bırakmasına rağmen mevcut koşullar kendisini eski becerilerini kullanmaya ve Frank Castle'ın dünyasına girmeye zorlayacaktır.

41 yaşındaki aktör USA Network'ün Shooter dizisinin ikinci sezonunda Solotov karakteriyle yer alırken son olarak Insidious: The Last Key filminde göründü.

- Floriana Lima; savaş gazilerine yönelik psikoterapistlik yapan zeki ve merhametli Krista Dumont rolüyle karşımızda olacak.

Supergirl'de Alex Danvers'ın (Chyler Leigh) dedektif kız arkadaşı Maggie Sawyer ve Lethal Weapon'da Miranda Riggs rolleriyle izlediğimiz aktris The Family, Allegiance ve The Mob Doctor gibi çeşitli dizilerde de yer aldı.

18-02/26/floriana-lima.jpg

- Giorgia Whigham ise gizemli geçmişe sahip bir üçkağıtçı Amy Bendix karakterini canlandıracak.

MTV'nin yenilenen Scream: The TV Series'ının üçüncü sezon kadrosuna giren aktris yakın gelecekte Sierra Burgess Is a Loser isimli komedi filminde boy gösterecek.

Marvel Televison Başkanı, Punisher yürütücü yapımcısı Jeph Loeb konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Josh, Floriana ve Giorgia olağanüstü yetenekler. The Punisher'ın ikinci sezonundaki sürprizler konusunda izleyicileri daha fazla bekletemezdik" ifadelerini kullanırken; The Punisher yürütücü yapmcı/showrunner'ı Steve Lightfoot "Josh, Floriana ve Giorgia'nın oyuncu kadrosuna katılması ve yeteneklerini Frank Castle'ın hikayesinin yeni sayfasına taşıyacak olmalarından inanılmaz heyecan duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Marvel Television ve ABC Studios ortaklığında hazırlanan The Punisher'ın yeni sezonunda Jon Bernthal ile birlikte Ben Barnes (Billy Russo), Amber Rose Revah (Dinah Madani) ve Jason R. Moore (Curtis Hoyle) gibi isimler de geri dönecekler.

13 bölümden oluşan ilk sezon bölümleri Netflix platformunda yer alan dizinin 2. sezonuna ne zaman kavuşacağımız henüz duyurulmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin