The Queen's Gambit etkileyici hikayesiyle Netflix'te başladı! The Queen's Gambit 1. sezon detayları

Kazanmak için her şeyi feda ederseniz size ne kalır? The Queen's Gambit dizisinin 1. sezonu 23 Ekim 2020 Cuma günü Netflix'te başladı! The Queen's Gambit konusu, fragmanı, oyuncuları...

Kazanmak için her şeyi feda ederseniz size ne kalır?

THE QUEEN'S GAMBİT DİZİSİ NETFLİX'TE BAŞLADI!

Genç bir satranç dâhisinin yetimhaneden çıkıp dünya sahnesine yükselmesini ve bunun bazı bedelleriyle karşılaşmasını konu edinen Netflix dizisi "The Queen's Gambit" 23 Ekim 2020 Cuma günü Netflix'te başladı!

Walter Tevis'in 1983 yılında yayımlanan aynı isimdeki çığır açan romanından uyarlanan ve Anya Taylor-Joy'un başrolünde olduğu yapımın ilk sezonu 7 bölümden oluşuyor.

20-10/23/the-queens-gambit-foto.jpg

THE QUEEN'S GAMBIT BÖLÜMLERİ

Senaryosunu Scott Frank (Godless) ve Allan Scott ikilisinin birlikte kaleme aldığı The Queen's Gambit'in 1. sezon bölüm rehberi şu şekilde:

- 1. sezon 1. bölüm: "Açılışlar" (39 dakika)
- 1. sezon 2. bölüm: "Değişimler" (65 dakika)
- 1. sezon 3. bölüm: "Duble Piyonlar" (46 dakika)
- 1. sezon 4. bölüm: "Oyun Ortası" (49 dakika)
- 1. sezon 5. bölüm: "Çatal" (48 dakika)
- 1. sezon 6. bölüm: "Erteleme Maçı"(60 dakika)
- 1. sezon 7. bölüm: "Oyun Sonu" (68 dakika)

İzleyiciler, hikayesi Soğuk Savaş döneminde geçen dizinin ana karakteri olan Beth Harmon'un 8 ve 22 yaşları arasındaki zaman dilimine tanıklık ederken; sezonun açılış bölümünde küçük yaşta yetimhaneye gönderilen Beth olağanüstü bir satranç becerisi geliştirir. Ancak bu arada çocuklara verilen yeşil sakinleştiriciye karşı bağımlılığı da gitgide artar.

20-10/23/the-queens-gambit-poster.jpg

Oyuncu kadrosunda Anya Taylor-Joy'a (Parçalanmış) eşlik eden diğer isimler şöyle: Bill Camp, Marielle Heller (Alma Wheatley), Thomas Brodie-Sangster (Benny Watts), Moses Ingram (Jolene), Harry Melling (Harry Beltik), Isla Johnston (Genç Beth Harmon), Christiane Seidel (Helen Deardorff), Rebecca Root (Miss Lonsdale), Chloe Pirrie (Alice Harmon), Jacob Fortune-Lloyd.

Scott Frank, Allan Scott, William Horberg üçlüsünün yürütücü yapımcılığını üstlendiği The Queen's Gambit'in ilk sezon bölümlerinin hepsinin yönetmen koltuğunda Scott Frank oturuyor.

20-10/23/the-queens-gambit-foto2.jpg

THE QUEEN'S GAMBIT 2. SEZON OLACAK MI?

Limitli bir dizi olarak lanse edilen The Queen's Gambit hikayesini tek sezon içinde tamamlayan bir yapım. Limitli diziler için nadiren de olsa ikinci sezon ihtimali bulunmakta. Ancak The Queen's Gambit'in ikinci bir sezona ihtiyaç duymasının pek olası olmadığını söyleyebiliriz.

"The Queen's Gambit" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin