Merve Mutlu
23 Ekim 2020 - 15:34
Gündem

Oyunculuk kariyeri boyunca birbirinden başarılı dizi projelerinde yer alan ve ekranların sevilen isimlerinden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi belli oldu. En son Çarpışma dizisinde rol alan yakışıklı oyuncunun yeni proje haberi büyük heyecan yarattı.

20-10/23/kivanc-tatlitug.png

Yönetmenliğini başarılı yönetmen Tolga Karaçelik'in üstlendiği ve aksiyon - macera türünde olacağı bilinen Bir Denizaltı Hikayesi adını alacak olan projenin yazar kadrosunda:  Jason George önderliğinde Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı yer alacak. Başrolde Kıvanç Tatlıtuğ'un yer alacağı projenin detayları ise henüz bilinmiyor. 

Kıvanç Tatlıtuğ nasıl ünlü oldu?

Başarılı bir basketbol oyuncusu olan ve tek hayali NBA'da oynamak olan Tatlıtuğ, sakatlanmasının ardından bu hayale veda etmek zorunda kaldı. Herkesin fiziksel olarak övdüğü oyuncu Annesinin, Beylikdüzü’ndeki bir marketin camında ‘Profesyonel mankenlerle çalışır mısınız?’ ilanını görünce, Tatlıtuğ’un fotoğraflarını göndermesi ile başlayan modellik kariyerinin ardından da birbirinden başarılı projelerden başrol teklifi almaya başladı.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin