Merakla beklenen dizi Barbarians 23 Ekim'de Netflix'te başladı! Barbarians 1. sezon detayları

Netflix'in tarihi dizisi Barbarians 1. sezon bölümleriyle Netflix'e eklendi. Barbarians nasıl bir dizi? Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Hiçbir şey sonsuza dek sürmez...

BARBARIANS 1. SEZON NETFLİX'TE BAŞLADI!

Netflix'in epik bir tarihi mücadeleyi izleyiciyle buluşturan dizisi "Barbarians" 1. sezon bölümleriyle 23 Ekim 2020 Cuma günü Netflix kütüphanesindeki yerini aldı.

Arne Nolting, Jan Martin Scharf, Andreas Heckmann üçlüsünün elinden çıkan yapımın ilk sezonu 6 bölümden oluşuyor.

BARBARIANS NASIL BİR DİZİ?

Barbarians'ın hikayesine bakacak olursak: Düşman Cermen kabileleri, Roma imparatorluk ordusunu topraklarından defetmek için birlik olmalıdır. Ve gerçekleştirdikleri bu ittifak onların tarihini ebediyen şekillendirecektir.

20-10/23/barbarians-izle.png

Kendisini yetiştiren güçlü imparatorluk ve gerçek kabilesi arasında kalan Romalı bir subayın sadakat konusunda yaşadığı tereddütün epik bir tarihi mücadeleyi tetiklemesine tanıklık ettiğimiz dizinin ilk sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. sezon 1. bölüm: "Kurt ve Kartal" (52 dakika)
- 1. sezon 2. bölüm: "İntikam" (42 dakika)
- 1. sezon 3. bölüm: "Uçurumun Kenarında" (43 dakika)
- 1. sezon 4. bölüm: "Yeni Bir Şef" (48 dakika)
- 1. sezon 5. bölüm: "İhanet" (46 dakika)
- 1. sezon 6. bölüm: "Savaş" (49 dakika)

Sezonun açılış bölümünde; Çerusker kabilesinin şefi Segimer, yeni vali Varus'un giderek artan talepleri karşısında öfkeye kapılırken; gizli aşıklar Thusnelda ve Folkwin ise Roma'ya sembolik bir darbe vurur.

20-10/23/barbarians-poster.png

Laurence Rupp (Aminius), Jeanne Goursaud (Thusnelda), David Schütter'in (Folkwin Wolfspeer) başrolleri paylaştığı dizinin diğer oyuncu kadrosu ise şöyle sıralanıyor: Nicki von Tempelhoff (Segimer), Bernhard Schütz (Segestes), Eva Verena Müller (Irmina), Gaetano Aronica (Varus), Nikolai Kinski (Pelagios), Sergej Onopko (Hadgan).

Barbarians'ın ilk sezonunda yönetmen koltuğunu Barbara Eder ve Steve Saint Leger ikilisi paylaşıyor.

"Barbarians" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin