Haluk Bilginer Şeref Bey dizisi ile yeniden setlere dönüyor!

Şeref Bey sevilen isimleri bir araya getiriyor.

Merve Mutlu
23 Ekim 2020 - 13:37
Gündem

Şahsiyet adlı dijital platform dizisinde Agah Bey karakteri ile rol alan ve hem dizi ile hem de kendi performansı ile adından sıkça söz ettiren Haluk Bilginer'in bu başarısı Emmy Ödülü ile taçlandırılmış ve ünlü oyuncu Türkiye'ye büyük bir gurur yaşatmıştı. Her projesi ilgi çeken isimden bir yeni proje daha geliyor. 

20-10/23/bilginer.png

En son kaliteli ve zengin içerikleriyle yayın yapan D-Smart'ta yayınlanan ve Anthony Horowitz’in özellikle İngiltere başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan Alex Rider dizisinde Dr. Hugo Greif rolünü canlandıran usta oyuncu yeni proje için hazırlıklara başladı.

Haluk Bilginer Şeref Bey dizisi ile yeniden setlere dönüyor!

20-10/23/haluk.png

Acun Ilıcalı yılbaşı itibariyle yayın hayatına başlatmayı planladığı Exxen adlı internet platformuna Most Yapım'ın imza atacağı Şeref Bey adlı diziyi de transfer etti. Dizinin kadrosunda Haluk Bilginer, Songül Öden ve Ecem Uzun yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin