Savaşçı devam edecek mi? Çekimler ne zaman?

Savaşçı yeni bölüm ne zaman?

Merve Mutlu
23 Ekim 2020 - 11:26
Gündem

Özel Kuvvetler Komutanlığına, kamuoyunda bilinen adıyla "Bordo Bereliler"e mensup bir timin hikayesini anlatan ve oldukça sevilen Savaşçı dizisinin yeni sezon akıbeti merak uyandırmaya devam ediyor.

20-10/23/savasci.png

Limon Yapım imzası ile hazırlanan ve oyuncu kadrosunda: Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin ve Doğan Bayraktar gibi isimleri bir araya getiren Savaşçı adlı dizi, geçtiğimiz sezonuna koronavirüs önlemleri kapsamında erken bir sezon finali ile virgül koymuştu. Dizide Kaan Bozok karakterine hayat veren Berk Oktay, final yapacağı iddia edilen dizi hakkında açıklama yaparak: "İzleyicilerimizden gelen yoğun, haklı sorular üzerine bizlere 99 bölüm boyunca zirvede tutan seyircimize saygımdan dolayı bir açıklama yapma gereği duydum. Savaşçı adlı dizimiz biz oyuncuların da boyunu aşan bazı durumlardan dolayı bir belirsizlik sürecinde. Kendi adıma ve tüm oyuncu arkadaşlarım adına her birimizin elimizi koyduğumuzu ve sizlerle dizimizi buluşturmak için bizlerinde sabırsızlandığını söylemek isterim. Verdiğiniz destek, sabır ve hoşgörünüz için teşekkür ederim... Saygılar." demişti.

Savaşçı devam edecek mi? Çekimler ne zaman?

20-10/23/b-erk.png

Birsen Altuntaş'ın haberine göre: Limon Film'in patronu Hayri Aslan Eskişehir'de çekilen Savaşçı'nın bir hafta sonra sete çıkacağını açıkladı. Ancak yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı henüz gizemini koruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin