Yavuz Sultan Selim dönemini anlatan Yavuz dizisi geliyor!

Yavuz dizisinin hazırlıkları başladı.

Merve Mutlu
23 Ekim 2020 - 10:35
Gündem

2506 Yapım ile İnter medya yeni bir dizi için hazırlıklara başladı. Osmanlı İmparatorluğu'nun padişahlarından Yavuz Sultan Selim dönemini anlatacak olan Yavuz dizisinin hazırlıkları başladı. Başrol oyuncuları belli olan dizinin kasım ayında sete çıkması planlanıyor.

20-10/23/cengiz-cos.png

3 sezonluk dijital dönem dizisi olması planıyla yola çıkan dizi Bilal Kalyoncu yönetmenliğinde çekilmek üzere yola çıktı. Acun Ilıcalı'nın yeni açacağı dijital platform Exxen'le görüşülen dizinin nerede yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

Yavuz Sultan Selim dönemini anlatan Yavuz dizisi geliyor!

20-10/23/hazal-filiz.jpg

Ekranlarda bir döneme damgasını vuran Muhteşem Yüzyıl'ın restore edilen platolarında çekilecek olan dizide Yavuz Sultan Selim'i Cengiz Coşkun, eşi Hafsa Hatun'u da Hazal Filiz Küçükköse canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin