You 3. sezonda üç yeni karakter! You dizisi yeni sezon detayları!

Netflix'in fenomen dizisi You'nun 3. sezonunda yeni yüzler! Yeni sezon detayları...

Online yayın platformu Netflix'in popüler dizileri arasında yer alan "You"nun 3. sezonuyla ilgili haberler gelmeye devam ediyor.

YOU 3. SEZONDA YENİ KARAKTERLER!

Geçtiğimiz günlerde Travis Van Winkle (The Last Ship) ve Shalita Grant (NCIS: New Orleans) ikilisini yeni sezon kadrosuna katan You'ya bir isim daha dahil oldu: Scott Speedman.

Yakın geçmişte Animal Kingdom dizisinde rol alan aktör, Penn Badgley & Victoria Pedretti'li dizinin 3. sezon kadrosuna tekrar eden önemli bir rolle katıldı.

Speedman dizide başarılı bir CEO, koca ve iletişim kurma konusunda biraz çekingen bir baba olan Matthew karakterine hayat verecek. İçe kapanık ve zaman zaman gizemli bir havası olan Matthew'in tüm bu görünüşünün altında derin bir duygu yoğunluğu gizlidir.

20-10/22/scott-speedman.png

Son olarak Aubrey Plaza, Cary Elwes, Michael Caine ile birlikte Lina Roessler'in ilk yönetmenlik denemesi Best Sellers filmi için kamera karşısına geçen Speedman bu yılın başlarında Ricky Tollman'ın yazıp yönettiği Run This Town'da Ben Platt ve Damian Lewis ile birlikte rol almıştı.

Dizi dünyasında Felicity'deki Ben Covington rolüyle bilinen aktör son olarak Ellen Barkin'li TNT dizisi Animal Kingdom'da Barry 'Baz' Blackwell karakterine hayat vermişti.

Yeni sezon kadrosuna katılan diğer isimlerden Van Winkle, Joe'yu kendi yakın çevresinin içine sokan Cary isminde karizmatik ve zengin bir karaktere; Grant ise yerel olarak ünlü bir momfluencer olan Sherry'ye hayat verecek.

20-10/22/travis-van-winkle-shalita-grant.jpg

Caroline Kepnes'in kaleme aldığı roman serisinin Sera Gamble ve Greg Berlanti tarafından uyarlanmasıyla dizileştirilen You'nun ikinci sezonunda aşka tövbe eden Joe, artık Will Bettelheim adını kullanmaktadır. Alışıldık Joe'dan çok farklı olan Will, dünya üzerindeki kişisel cehennemi olan Los Angeles'a gelip doğru yolda kalmaya çalışsa da geçmişi onu rahat bırakmayacaktır.

Berlanti Productions, Alloy Entertainment & Warner Horizon Scripted Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Berlanti, Gamble, Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, Gina Girolamo, Silver Tree, Michael Foley ve Justin Lo'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin