Merve Mutlu
22 Ekim 2020 - 16:52
Gündem

Acun Ilıcalı'nın kanalı olan tv8 ekranları için ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak hazırlanan ve her bölümü hem hikayeleri hem de oyunculukları ile adından sıkça söz ettiren Kırmızı Oda dizisinin sevilen oyuncular Meliha'sı Evrim Alasya ve Necdet'i Taha Baran Özbek yeni dizide bir araya geliyor.

Bir psikiyatri merkezindeki terapileri konu alan ve hayatları acılarla dolu olan hastaların geçmişlerine giderek onları iyileştirmeye çalışan doktorları merkezde tutan dizide Meliha ve Necdet'in hikayesi büyük beğeni toplamıştı.

Kırmızı Oda'nın Necdet'i ve Meliha'sı Şahmeran dizisinde buluşuyor!

20-10/22/ahmeran.png

İrfan Şahin'in yapımcılığı üstlendiği, Gökçen Usta yönetmenliğinde çekilen dizi Erkan Birgören'in kaleme aldığı senaryosuyla ekran macerasına hazırlanıyor. Dizide Evrim Alasya (Ferda), Demet Akbağ (Perihan), Yusuf Çim (Aras), Bekir Aksoy (Fikret) rol alacak. Müge Su Şahin (Merve) ve Esila Umut'un (İpek) da oynadığı projede bir de tesadüf yaşandı. Necdet rolüyle Evrim Alasya'yla Kırmızı Oda'da kamera karşısına geçen Taha Baran Özbek de merakla beklenen Şahmeran dizisinin kadrosuna katıldı. Çekimleri başlayan dizinin kanalı henüz netleşmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin