Yasak Elma yeni bölümde sürpriz ayrılıklar! Kimler diziden ayrılıyor!

Sevilen dizi Yasak Elma'da yaprak dökümü başlıyor...

Merve Mutlu
22 Ekim 2020 - 16:13
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda: Nesrin Cavadzade, Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren Yasak Elma dizisinin yeni bölümü hakkında iddialar üretilmeye devam ediyor.

20-10/22/yasak-elmaa.png

Ekranların en sevilen dizilerinden biri olan ve özellikle son döneminde bir komedi dizisine evrilen entrika dolu dizi, Neslihan Yeşilyurt tarafından yönetiliyordu.  Medyapım'ın yeni sezonda Kanal D için hazırlayacağı Dr. Foster dizisinin yerli uyarlamasını yönetmek üzere diziden ayrılan Yeşilyurt görevini Murat Öztürk'e bırakmıştı. Yönetmeni değişen dizinin oyuncuları da bir bir diziden ayrılıyor.

Yasak Elma yeni bölümde sürpriz ayrılıklar! Kimler diziden ayrılıyor!

20-10/22/yasak.png

Dizinin başrol oyuncusu Talat Bulut, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan'ın veda edeceği haberi gündeme bomba gibi düşerken, Yiğit karakterine hayat veren Doğaç Yıldız'ın da diziden ayrılan isimler arasına girdiği öğrenildi. Ayrıca Lila karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman da veda eden isimlerden.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin