Away dizisinin 2. sezonu gelecek mi? Netflix kararını verdi!

Hillary Swank'li Netflix bilim-kurgu dizisi Away'in geleceği belli oldu! Netflix diziyi resmen iptal etti! Detaylar...

Tanıtım sürecinde izleyicisine duygu dolu bir sevgi ve fedakarlık hikayesi vadeden bilim-kurgu dizisi "Away"in geleceği belli oldu!

NETFLİX "AWAY" İÇİN İPTAL DEDİ!

İlk sezon bölümleriyle 04 Eylül 2020'de izleyici karşısına çıkan yapım için yayıncı platform Netflix'ten iptal kararı geldi. Böylelikle iki kez Oscar ödülüne layık görülen ünlü aktris Hillary Swank'in başrolünde yer aldığı Away dizisinin 2. sezonu olmayacak!

AWAY NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Nielsen'in verilerine göre Netflix Top 10 listesinde birkaç hafta geçiren, yayınlandığı ilk hafta ikinci sıraya kadar yükselen yapımın iptalinin Netflix yöneticilerinin izleyiciyi maliyete karşı analiz etmelerinin bir sonucu olduğu belirtiliyor.

20-10/22/away-netflix.jpg

AWAY NASIL BİR DİZİ? 1. SEZONDA NELER OLDU? KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Emma Green'in (Swank) uluslararası bir mürettebatla birlikte Mars'a gitmek için tehlikeli bir göreve çıkarken, kocasını ve ergenlik dönemindeki kızını arkasında bırakmak zorunda kalması ve sonrasında gelişen olayları konu edinen Away'in konusu kısaca şöyle:

Çok uzak olmayan bir gelecek zamanda Mars'a insanlı bir uzay aracı gönderilir. Bu risk içeren görev için Amerika Birleşik Devletleri, Hindistan, Çin, Rusya ve İngiltere gibi dünyanın dört bir köşesinden seçkin astronotlar görevlendirilmiştir. Her şeyin yolunda gitmesi durumunda evleri bildikleri yerlerden ve sevdiklerinden üç sene boyunca ayrı kalacak olan astronotlar hayatta kalabilmek ve insanlığın en önemli hedefinin peşinde yollarına devam etmek için mücadele verirlerken hem Dünya'daki hem de uzaydaki ilişkileri büyük bir sınava tabi tutulacak ve tüm Dünya'nın gözü kendilerinin üzerinde olacaktır.

Dizinin ilk sezon hikayesi Green ve ekibinin güvenli bir şekilde Mars'a inişiyle sona ermişti.

20-10/22/away-1-sezon.jpg

Josh Charles, Emma Green'in kocası Matt, Talitha Bateman ise Emma'nın kızı Lex karakterine hayat verirlerken; Mark Ivanir (Misha Popov), Ato Essandoh (Kwesi Weisberg-Adebayo), Ray Panthaki (Ram Arya), Monique Gabriela Curnen (Melissa Ramirez) ve Vivian Wu (Lu Wang) oyuncu kadrosundaki diğer isimler olarak sıralanıyor.

Yaratıcı Andrew Hinderaker (Penny Dreadful) ve showrunner Jessica Goldberg (Parenthood) ile birlikte Jason Katims, Matt Reeves, Edward Zwick, Swank, Adam Kassan ve Jeni Mulein dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

"Away" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin