Merve Mutlu
22 Ekim 2020 - 13:15
Gündem

Burak Arlıer'in yöneteceği, Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç'in yazdığı yeni dizi Son Yaz'ın hazırlıkları devam ediyor. Başrollerde Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer alacağı ve kadrosunda sevilen isimleri bir araya getiren dizinin oyuncu kadrosu belli oldu.

20-10/22/son-yaz.png

O3 Medya tarafından çekilecek olan ve Fox ekranlarında yayınlanacak olan dizinin  çekimleri İstanbul'da başlayıp Urla'ya taşınacak. Hikayesi henüz bilinmeyen dizinin kadrosuna katılan oyuncular projeye olan ilgiyi artırdı.

Fox'un yeni dizisi Son Yaz'ın oyuncu kadrosu belli olmaya devam ediyor!

20-10/22/eryigit.png

Merak uyandıran projenin kadrosuna Ali Atay, Emre Karayel ve Ahu Türkpençe'nin ardından Şebnem Dönmez'in de katıldığı haberini sizlerle paylaşmıştık. Ali Atay'ın hayat vereceği karakterin eşi Canan'ı oynayacak olan Türkpençe projeden ayrılınca yerine Funda Eryiğit geçti. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin