The Rook 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Hiç kimseye güvenme! Starz'ın doğaüstü casus gerilimi The Rook'un yeni bölümünde neler olacak? The Rook 1. sezon 2. bölüm konusu ve fragmanı...

Starz kanalının doğaüstü casus gerilimi "The Rook" geçtiğimiz hafta sonu ilk bölümüyle ekran serüvenine başladı.

THE ROOK EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI

Daniel O'Malley'in 2012'de yayımlanan aynı isimli romanından uyarlanan The Rook'un Londra'da geçen hikayesi; kendi olağanüstü yetenekleriyle uğraşırken gizemli doğaüstü düşmanlar tarafından takip edilmeye başlanan Myfanwy'i merkezine alıyor.

Bir gün hafızası tamamen silinmiş şekilde efrafı lateks eldiven giymiş cesetlerle çevrili olarak uyanan Myfanwy, anılarını çalan hainler başlamış oldukları işi bitirmeden önce Checquy olarak bilinen İngiltere'nin en gizli paranormal teşkilatındaki konumunu sürdürmek ve geçmişini ortaya çıkarmak için savaşmak zorundadır. Bu sırada tümüyle kendine özgü yeteneklere sahip olduğunu da keşfedecektir.

19-07/05/the-rook-dizi-starz.jpg

THE ROOK AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ!

Dizi, ilk bölümünde izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting ve 0.31 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

THE ROOK 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Al Blyth & Sam Holcroft'un senaryosunu kaleme alıp, Kari Skogland'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Chapter 2" 07 Temmuz 2019 Pazar akşamı Starz ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/05/the-rook-dizisi.jpg

THE ROOK 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Myfanwy (Emma Greenwell) geçmişini araştırmak ve geçmişi hakkında daha fazla şey öğrebilmek umuduyla suç mahallini tekrar gözden geçirirken; Monica (Olivia Munn), kurbanlardan biri olan sevgilisi ve meslektaşı hakkında karanlık bir gerçeği keşfeder.

Bu arada Myfanwy'e saldıran ölü kişilerden biri morgdan kaybolur.

"The Rook" (Starz) 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin